Ceninle böyle gençleşti

Güncelleme Tarihi:

Ceninle böyle gençleşti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 09:52

İstanbul Harbiye Açıkhava'da Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı birlikte konser verdi.

Haberin Devamı

CENİNLE İŞTE BÖYLE GENÇLEŞTİ

İki güçlü ses aynı anda sahneye çıkmasına rağmen; Tarkan, Serdar Ortaç, Yalın gibi isimlerde hınca hınç dolan Harbiye Açıkhava'nın koltukları bu sefer boş kaldı.

Bebek cenininden elde edilen ilaçla yüzünü gençleştiren Bülent Ersoy ilk konserine çıktı.

Bugüne kadar yaptırdığı estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bülent Ersoy, Açıkhava Konseri öncesi Türkiye'de çok az insanın uygulattığı yeni bir yönteme daha imza atıp, düşük yapan kadınların bebeklerinden alınan cenin kök hücrelerinden hazırlanan ilacı yüzüne enjekte ettirdi.

Konsere gelen ünlü isimler Bülent Ersoy'un yüzüne enjekte ettirdiği bebek cenininden elde edilen ilacı tartıştı.

Yapımcı Armağan Çağlayan; 
"Cenini yaptırdıktan sonra cildi daha güzel olmuş. Ben kuliste gördüm. Çok güzelleşmiş. Dünya da ilk yaptıran bülent ersoy değil. ben yaptırmam. tedirgin olurum herhalde" 

Oyuncu Oya Aydoğan;
"1 haftadır Bülent'i görmüyorum, yüzünü çok merak ediyorum"

Şarkıcı Linet, Arto ve Kıbrıs'ta katıldığı bir programda ayağını inciten sanatçı Yılmaz Morgül de alçılı bacağa ile konseri izleyenler arasındaydı.

Biletlerin 150 ile 300 TL arasında değişen fiyatlar ile satıldığı konseri yaklaşık iki bin kişi izledi.

Haberin Devamı

BÜLENT ERSOY İŞTE BÖYLE GENÇLEŞTİ

Bülent Ersoy, Pazartesi akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Muazzez Abacı'yla birlikte vereceği konser için sıkı bir hazırlık yaptı. 57 yaşındaki Diva, ilk kez birlikte konser vereceği 62 yaşındaki Abacı'dan daha genç görünebilmek için önce, ünlü sanatçının vücuduna ultrason verilip fazla yağlar yok edildi.

Dr. Mustafa Karataş, daha sonra Diva'nın yüzüne ve boynuna ceninlerden elde edilen bir hücre enjekte etti. “Bu kaybedilenleri yerine koyma işlemidir” diyen Karataş, operasyonu şöyle anlattı: “Bülent Hanım'ın cildi gördüğüm en iyi ciltlerden birisi. Yüzüne ve boynuna iğnelerle özel karışımlar verildi. Ceninlerden elde edilen genç hücreler enjekte edildi. Vücuduna da törpüleme işlemi yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!