Klip için Antalya'yı seçti

Güncelleme Tarihi:

Klip için Antalyayı seçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2009 12:28

RUS şarkıcı Sergey Zverev, şarkıcı Rafet El Roman ile düet yapmak istediğini söyledi. Zverev, “Ben bugüne kadar bir erkekle düet yapmadım. Rafet El Roman'ın bana uyan, son derece romantik bir sesi var. Onunla aynı sahneyi ve aynı klibi paylaşmayı çok isterim” dedi.

SERGET ZVEREV FOTOĞRAFLARI

Rus şarkıcı ve moda tasarımcısı Sergey Zverev, klip çekimi için geldiği Beldibi'ndeki Sungate Otel'de basın toplantısı düzenledi. Daha önce Türkiye'de 4 Rus sanatçı için klip çeken Rus yönetmen Evgeny Kuritsin ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Sergey Zverev'e Rus gazeteciler yoğun ilgi gösterdi. Konakladığı otelde koruma ordusuyla birlikte gezen ünlü şarkıcı Zverev, yüksek topuklu ayakkabıları ve silikonlu dudaklarıyla dikkat çekti. Basın toplantısı öncesi, çektirdiği çıplak fotoğraflarının yer aldığı afişleri toplantının yapıldığı salonun tüm duvarlarına astıran Zverev, ilk defa geldiği Türkiye’nin kendisini çok etkilediğini söyledi.

Bugüne kadar ilk defa bir klibinde dans ettiğini kaydeden Zverev, klibin yönetmeni olan Evgeny Kuritsin'in daha önce Türkiye'de 4 defa klip çektiğini ve onun ısrarları üzerine klibi Kemer'de ve Antalya şehir merkezinde seçilen çeşitli mekanlarda çektiklerini anlattı. Zverev, Antalya'da çekilen klibinin MTV müzik kanalının yanı sıra yüzlerce ülke kanalında aynı anda yayına girmeye başlayacağını söyledi. Klibi çekilen şarkısının romantizm, büyük bir aşk ve seksten oluştuğunu söyleyen Sergey Zverev, Türkiye'de bir insanın arayabileceği her şeyin bulunduğunu kaydetti. Zverev, şöyle konuştu:

“Deniz, kum, güneş, muhteşem bir doğa. Özellikle Türk insanı son derece modern. Bu arada Rus kızlarının en çok sevdiği erkek ise Türk erkeği. Bu bizim için biraz kıskançlık verici bir durum. Ben inanıyorum ki, özellikle turizm sektörü ile büyüyen Rus- Türk dostluğu bizim yaptığımız gibi bu tür iş birlikleriyle daha da büyür. Özellikle beni burada ağırlayan Rixos grubuna ve tesisin Genel Müdürü Cem Uzan'a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sergey Zverev, Sezen Aksu'dan ‘Diva’, Tarkan'dan ‘Bir dünya starı’ olarak söz etti. Serdar Ortaç ve Rafet El Roman'ı da dinlediğini belirten Zverev, özellikle Rafet El Roman'la düet yapmak istediğini söyledi. Zverev, “Ben bugüne kadar bir erkekle yanyana düet yapmadım. Rafet El Roman’ın bana uyan, son derece romantik bir sesi var. Onunla aynı sahneyi ve aynı klibi paylaşmayı çok isterim” dedi.
Ünlü moda dergilerinde köşe yazarlığı da yapan, bir modacı olarak Tarkan’ı hem saç stili hem de kıyafetleriyle tam bir dünya starı olarak gördüğünü de belirten Sergey Zverev, “O görüntüsü, saç stili, kıyafetleri, video klipleri ile bir dünya starı olduğunu uzun zaman önce kanıtladı. Rusya’da bugün kime Tarkan derseniz, hemen tanır. Bu durumun çok sayıda ülke için de böyle olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!