Bu fotoğraf da sana kapak olsun!

Güncelleme Tarihi:

Bu fotoğraf da sana kapak olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2009 00:00

Azeri kızı Günel, Ebru Gündeş'le birlikte olan eski aşkı Reza Zarrab'ın kendisine gönderdiği çiçeği facebook'a koydu. Altına da bu notu düştü.

Haberin Devamı

AZERİ KIZI'NIN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

Ebru Gündeş ile Günel arasında şu sıralar müthiş bir kapışma yaşanıyor. Kavga konusu ise Azeri işadamı ve besteci Reza Zarrab. Zarrab, 8 yıldır birlikte olduğu Günel'i terk ederek bir süre önce Gündeş'le birlikte olmaya başladı.

Bu fotoğraf da sana kapak olsun

Ancak bu işe çok bozulan Günel, sevgilisini çalmakla suçladığı rakibesini yerden yere vurdu. Akşam'ın haberine göre Günel'in, 'Reza hala beni seviyor ve çiçek gönderiyor. Hatta Ebru Gündeş'in yanından bana mesaj atıp, 'Beni affet hemen koşup geleyim' diyor' açıklamaları ortalığı iyice karıştırdı. Bu gelişme üzerine Zarrab, 'Ona ne mesaj ne de çiçek yolladım. Ama Ebru Hanım'a ömrümün sonuna dek çiçek yollayacağım' dedi. KANIT ÇİÇEK Azeri işadamının bu sözlerinin ardından sinirlenen Günel ise dün facebook'ta atağa kalktı. Azeri kızı, facebook'taki sayfasında Zarrab'ın gönderdiği çiçeğin resmini yayınlayarak altına da 'Bu resim sana kapak olsun Reza' diye yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!