Ana Sayfa
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
29 Ağustos 2008 Cuma 22:56
Tüm Magazin Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Mahkumlar üstsüz güneşleniyor

 
Mahkumlar üstsüz güneşleniyor Cezaevinden tahliye olan Tuğba Özay'dan, ilginç açıklamalar.

Tuğba Özay fotoğrafları
 
"Yüz Yüze " programına konuk olan Tuğba Özay, birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

‘Oranın ötesi benim için ölümün kıyısıdır’

İçeriye girerken bambaşka duygular içinde olduğunu söyleyen Özay, kaldığı bölümden dışarıyı göremediğini ama düşünsel olarak özgürlüğünü hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.
Camiadan ve kendisi üzerinden prim yapmaya çalışanlardan çok sıkıldığını söyleyen Özay ‘oranın ötesi benim için ölümün kıyısıdır’ dedi.

Herkes potansiyel bir mahkum

 Yabancılar koğuşunda koğuş ağası olup olmadığının sorulması üzerine, Özay ‘yabancılar koğuşunda tek Türk bendim, benden önceki sorumlu tahliye olduğu için beni sorumlu yaptılar’ dedi. Babasının ‘en trajik olaylar bile zamanla komediye dönüşür’ sözünü aklında hiç çıkarmadığını söyleyen Özay, aslında herkesin potansiyel bir mahkum olduğunu söyledi. Zamanı geldiğinde her şeyin açıklığa kavuşacağını söyleyen güzel manken, adalete güvenin tam olduğunu dile getirdi. 
 
İçerde ayağının kırılmasını ise günlerce koğuştan çıkmadığını ve bir gün izin alarak mahkumlarla voleybol oynadığını ve bu esnada ayağının kırıldığını söyledi. İçeri girmeden önce başından geçen kötü olayları anlatan Özay bir orman yangını yaşadığını, yamaç paraşütü yaparken yaralandığını ve sonunda da bu olayların başına geldiğini söyledi. Hastaneye götürüldüğünde basının fotoğraf çekemediğini ama bir vatandaşın fotoğraflarını çekip basına verdiğini söyledi. Ayağı alçıdayken hücresinde çok zorluk çektiğini söyleyen Tuğba, içerde olup dışarda söylenenlere karşı çıkamamak çok güç oluyordu diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.


Mahkumlar üstsüz güneşleniyor


Hava çok sıcak olduğu için özel izin alarak avluda banyo yaptığını söyleyen Özay, dışarıda üstsüz güneşlenmediğini ama güneşlenenlerin olduğunu söyledi. İçerdeki arkadaşlarının çeşitli suçlardan mahkum olduğunu ama hepsinin ortak özelliğinin yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Kapalı kapılar ardında iş yapanlar çok namuslu görünür

 Özay’a 2 trilyon aldığının söylendiğinin hatırlatılması üzerine güzel manken bunu ispatlayana 5 trilyon vereceğini söyledi. Hayatı boyunca kazandığı her kuruşu alın teri ile kazandığını, 14 senedir çalıştığını ve birçok iş yapıp kazandığı paranın tek kuruşunda bile kimsenin bir katkısı olmadığını söyleyen Özay, hesabını veremeyeceği hiçbir şey yapmadığını söyledi. Hapse girdiğinde ‘su testisi su yolunda kırılır’ diyenler için ‘beni eleştirecek insanın belli bir seviyede olması lazım. Kapalı kapılar ardında iş yapanlar çok namuslu görünür’ dedi.

 Hülya ped göndermedi

Hülya Avşar’ın içerdekilere ped göndermediğini ama bu haberden sonra göndereceğine inandığını söyleyen Özay, içerde en çok ihtiyaç duyulan şeyin çocuk bezi olduğunu içeride 25’e yakın çocuk olduğunu ve bu manzaranın kendisini çok üzdüğünü söyledi.İçerde kendisine düşen görevleri arkadaşlarına para yardımında bulanarak yaptırdığını söyleyen Özay, çok arkadaş edindiğini ve başına gelen kötü şeyden bile bir hayır çıktığını söyledi.
 
Tahliye olanlara içerdekiler tarafından genelde ilgi gösterilmediğini ama kendisinin çıkarken çok iyi uğurlandığını söyleyen Özay, hapishanenin kendisine çok şey kattığını söyledi.Psikologa gitmeyi düşünmediğini, giderse orada anlatacaklarının basına yansıyabileceğinden korktuğunu dile getiren Özay, ailesinin kendisine çok yardımcı olduğunu, her zaman destek olduklarını söyledi. 
 
Onu görmek için bile bile hapse giren oldu

 İçerdeyken kendisine mektup yazanlara teşekkür eden Tuğba, kendisini görmek için mal beyanında bulunmayıp iki günlüğüne içeri giren yaşlı bir bayan olduğunu ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

 

 


Tıkla son dakika haberleri cebine gelsin... İLK 1 AY ÜCRETSİZ
Haberlerimizden anında haberdar olun... HEMEN YÜKLE
  Yorum Sayısı 3 / 18     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
ozzy ozzy 21/03/2008 - 16:11
BENDE 10 YILDIR ÇALIŞIYORUM AMA ÇİFTLİĞİM DEĞİL BAHÇEM BİLE YOK
Çok İyi %79 İyi %3 Normal %1 Kötü %2 Beğenmedim %13
Tuncay Akbey 21/03/2008 - 14:32
Keşke ordaki psikoloğa görünseydi kendine yazık etmiş...
Çok İyi %67 İyi %4 Normal %3 Kötü %8 Beğenmedim %17
can arar 21/03/2008 - 14:32
pardonda içeri bir senmi girip cıktın.sen ne iş yaparsınki.artık böyle ıvır zıvırla bir yere varamassınız.vatandaş yemiyor
Çok İyi %78 İyi %6 Normal %0 Kötü %3 Beğenmedim %11
Bu haberin diğer yorumcuları
ALİ ELDEM
ALP UNAL
Güven Güzel
ilhan yildirim
metin mest
vecdi berker
adam al
okan donuk
Abdurrahman Yilmaz
osman karaca
TUĞBA YURDAKUL
Sinan Öztan
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 18     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
 ADnet Reklamları Reklam vermek için tıklayınız    
.                    Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto