Magazin tarihinin en unutulmaz kavgaları!

Güncelleme Tarihi:

Magazin tarihinin en unutulmaz kavgaları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 09:04

Magazin alemi ne aşklara, ne kalp kırıklıklarına, ne büyük kavgalara şahitlik etti. Bazıları yaşandıkları dönemde gündemi haftalarca meşgul etti. Bazı küskünlükler yıllar sürdü. Gelin sizi bir nostalji turuna çıkaralım.

Haberin Devamı

Ne dedin sen?! Bu sözü duyan herkesin aynı şeyi hatırladığına eminiz. Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne canlı yayında attığı tokat… En efsanevi anlarından biri olarak magazin tarihine yerleşen o görüntü.

Efsanevi kavgaların en büyüklerinden biri de Gülben Ergen ve Seren Serengil arasında olan atışma. Bir zamanlar çok konuşulan, magazine oldukça malzeme veren bu kavgadan hatırlarda "Seren Serengil'in 'Gülben' deyince havlayan köpeği" kaldı.

 

Magazin tarihinin en unutulmaz kavgaları

 

Alişan ve Demet Akalın arasındaki kavgayı unutmak mümkün mü? Yakın arkadaş olan ikilinin arası Demet Akalın'ın vokalistinin Alişan ile yaşadığı aşk yüzünden açılmıştı. İki isim  Twitter'dan birbirlerine çok ağır sözler söylemiş ve uzun süre gündemden düşmemişlerdi.

Haberin Devamı

Akalın magazin tarihinin bir başka şiddetli kavgasının da başrolünde... Demet Akalın ve Hande Yener, arasında rekabetten doğan gerilim yıllar boyunca bir azalıp bir artarak devam etti. Söz düelloları, imalı tweetler ile büyüyen gerilmde tansiyonu zaman zaman düşürmeye çalışsalar da belli ki hiçbir zaman tam barışamadılar.

 

Magazin tarihinin en unutulmaz kavgaları

İşte unutulmaz magazin kavgalarından bazıları. Peki senin favorin hangisi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!