Mağaza alışveriş deneyiminde yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

Mağaza alışveriş deneyiminde yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 15:12

Türkiye çapındaki Mudo mağazalarında kullanıma alınacak yeni nesil yazar kasalarla müşteriler ödeme için kasaya geldiklerinde interaktif deneyimler yaşayacak.

Haberin Devamı

Mudo ile 20 yılı aşkın süredir perakende sektörü için donanım ve yazılım ürünleri sunan POS A.Ş., mağazada alışveriş deneyiminde önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında Mudo’nun “birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti” yaklaşımıyla POS A.Ş.’nin yeni nesil yazar kasa teknolojileri bir araya geliyor.

Yeni nesil alışveriş deneyimi için Türkiye çapındaki 117 Mudo mağazasına POS A.Ş. tarafından Toshiba multitouch TCxWave POS donanımı ve Toshiba TCxDisplay multitouch müşteri ekranları kuruldu. Kurulan yeni nesil yazar kasalar, mağaza içinde müşterilerin, istedikleri bilgi ve içeriklere erişmelerine imkân tanıyor. POS A.Ş.’nin Genius Open yazılımı sayesinde yeni nesil yazar kasalar kasa personelinin işini kolaylaştırarak alışverişin kısa sürede sonlandırılmasını sağlıyor. Mudo müşterileri yeni nesil yazarkasalar sayesinde alışveriş için kasaya geldiklerinde kendilerine özel indirimlerden de faydalanabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!