Madrid Ancelotti'yi basına tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Madrid Ancelottiyi basına tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 15:26

Carlo Ancelotti: "Hedefimiz çok açık, kulübün geleneklerine uygun olarak mükemmel bir futbol oynayarak, kazanmak”

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, gelecek 3 sezon için anlaştığı İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'yi basına tanıttı.

Santiago Bernabeu'nun şeref tribününde düzenlenen tanıtımda konuşan Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, “Ancelotti, aklıyla kazanmayı bilen bir teknik direktör. Uzun yıllardır Real Madrid'de çalışma rüyası vardı ve bu rüyanın gerçekleşme günü geldi” dedi.

Ancelotti'nin eski takımı Paris Saint Germain'in kulüp başkanına ve diğer yöneticilerine teşekkür eden Perez, Real Madrid'e gelmek için Ancelotti'nin de büyük kararlılık gösterdiğini vurguladı. Real Madrid'de yönetim ve taraftarın şu andaki en büyük arzusunun UEFA Şampiyonlar Ligi kupası olduğunu dile getiren Perez, İtalyan teknik adama hitaben, “Senden en iyisini bekliyoruz” diye seslendi.

Çok sayıda basın mensubunun, kulüp üyelerinin ve küçük bir taraftar grubunun izlediği tanıtımda, Ancelotti'nin yanına eski Real Madridli Fransız futbolcu Zinedine Zidane oturdu.

Konuşmasına, “Çok mutlu ve heyecanlıyım” diye başlayan Ancelotti, “Real Madrid'in dünyanın en prestijli kulübü olduğunu biliyorum. Hedefimiz çok açık. Kulübün geleneklerine uygun olarak mükemmel bir futbol oynayarak, kazanmak” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan Real Madrid, 1999-2003 yılları arasındaki Vicente Del Bosque döneminden sonra geçen son 10 yılda, Ancelotti dahil olmak üzere 11 kez teknik direktör değiştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!