Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var

Güncelleme Tarihi:

Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 01:39

Oryantal Didem, pop müziğin efsanevi starı Madonna’nın İbiza’da düzenlenen 56’ncı doğum günü partisinde sahne aldı. Ünlü yıldıza göbek atmayı öğreten Didem’in şimdiki hedefi, Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan için dans etmek.

Haberin Devamı

Madonna’nın İbiza Adası’ndaki doğum günü partisinde dans ettiniz. Nasıl dahil oldunuz organizasyona, teklif kimden geldi?
- Beni menajer Haluk Şentürk aradı. Mert Alaş ve Ceyda Balaban’ın bir doğum günü partisi organize ettiklerini ve Türk oryantal istediklerini söyledi. Haluk Bey beni önermiş, onlar da olumlu bakmışlar. O sırada Çin’deydim. Hemen ilk uçakla İstanbul’a geldim, sonra da İbiza’ya uçtum.
Nasıldı parti, anlatır mısınız biraz?
- Gerçekten gelip görmeniz gerekirdi, çok eğlenceliydi. Ama çok fazla koruma vardı. Fotoğraf çekmeye bile izin vermiyorlardı, her şey yasaktı. Çekim yapmamamız için telefonlarımızı da aldılar.

Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var

Haberin Devamı


Madonna nasıldı? Nasıl davrandı size?
- Çok güzeldi, naifti. Çok da alçakgönüllüydü. Karşılıklı dans ettik. Bir ara “Öp beni, fotoğraf çekeceğim” diyerek yanağını öptürdü bana. Sonra ben de ona “Beraber fotoğraf çektirebilir miyiz?” diye sordum, “Tabii” dedi. Bana karşı çok ilgiliydi. Etrafındakilere “Bu kızın adı ne?” diye sormuş. Doğru telaffuz edebilmek için bana da birkaç kez adımı sordu, harflerini kodlattı. Bana “İlk defa bir Türk oryantali izliyorum” dedi.
Masasında da dans etmişsiniz...
- Evet, beni yanına çağırdı ve masada yer açtı. Masanın üstüne çıkıp, dans ettim. “Aşağı eğil” dedi, beni bayağı öptü. (Gülüyor)

Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var


HIRSLANDI, TÜM FİGÜRLERİ YAPMAYA ÇALIŞTI
Ona dans figürleri de göstermişsiniz, nasıldı oryantal konusunda? Yapabildi mi söylediklerinizi?

- Ne gösterdiysem hepsini birebir uyguladı. Yapamadığı olduğunda da hırslandı. Hepsini yapmaya çalıştı, tekrar tekrar gösterdim ben de. Arkadaşları çember yaptılar, biz de ortada dans ettik. Kızıyla da dans ettim bu arada, o da çok güzel bir kız.


Madonna’yla karşılıklı göbek atarken ne hissettiniz?

- Çok heyecanlandım, kalbim yerinden çıkacaktı. Madonna’yla dans etmek inanılmaz bir şey. O kadar alçakgönüllü biri ki, o gece herkesle dans etmeye çalıştı..


Partide giyeceğiniz kostümü nasıl seçtiniz, özel tasarım mıydı?
- Hiç öyle özel tasarıma falan vaktim olmadı. Çok ani gelişti her şey. Zaten yeni yaptırdığım birkaç kostümüm vardı, iki tanesini yanıma alıp gittim. Yedekli gittim ne olur ne olmaz diye..


Kaç kişi vardı gecede?
- 20 kişi...
Sizden başka Türk var mıydı?
- Tarkan’ın orkestrası vardı, onlar müzik yaptı. Madonna çok sıcakkanlıydı, acaba Tarkan da öyle midir? (Gülüyor) Madonna’ya dans ettim, şimdi sıra Tarkan’da!.

Haberin Devamı

Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var


HEP 1 DOLAR TAKTILAR SAZ EKİBİNE BIRAKTIM
Ne kadar süre dans ettiniz?
- Yarım saat. 8 dakika ben tek dans ettim, sonra onlar da bana eşlik etti.
Ne kadar para taktılar?
- Hep 1 dolar taktılar. (Gülüyor) Birkaç tane de 100 dolar vardı. Öyle bir kültürleri yok sonuçta, eğlence olsun diye taktılar o paraları da. Hepsini saz ekibine bıraktım.
Türkiye’ye döndüğünüzde ne gibi tepkilerle karşılaştınız?
- Kıyametler kopmuş burada! (Gülüyor) Bu kadar ilgi görmek çok güzel bir şey.
“Az önce sırada Tarkan var” dediniz, Tarkan’ın dışında kimler için dans etmek isterdiniz?
- Beyonce, Justin Timberlake ve Justin Bieber için dans etmeyi isterdim...

Haberin Devamı

Madonna’ya dans ettim şimdi sırada Tarkan var


KONSERİNE DE DAVET EDECEK

Partiden sonra Madonna’yla konuşma fırsatınız oldu mu?
- Yok, olmadı. Ben dansım bittikten sonra ayrıldım. Zaten pilim de bitmişti. Otele gittiğimde Instagram’a fotoğrafımı koyduğunu gördüm, beni de tag’lemiş. Çok güzel yorumlarda bulunmuş.
Sizce bundan sonra başka etkinlikler için de davet eder mi sizi?
- Büyük ihtimalle bir konserine davet edecek beni. Haluk Şentürk’ten öyle bir bilgi aldım.


ÜLKEMDE DEĞER GÖRMÜYORUM
İki yıldır Çin’de workshop’lar düzenliyorum. Çinliler oryantale çok hevesli. 2015’te de İsrail’de workshop düzenleyeceğim. Amacım, dünyaya açılmak. Aslında önce Türkiye’nin oryantalin kıymetini bilmesini isterdim ama maalesef beklediğim ilgiyi burada bulamıyorum. Keşke yabancı ülkelerde gördüğüm değeri ülkemde de görseydim.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!