Mado 'nostaljik salep' üretti

Hürriyet Haber
31 Aralık 2009 - 13:44Son Güncelleme : 31 Aralık 2009 - 13:44

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, kendi ürettiği orkidelerden elde ettiği salebi tüketicilere aynı anda sunuyor.

Kış sezonunda 'Mado Doğal Salep' konseptini geliştiren firma, Ahır Dağı eteklerinde yetiştirdiği orkideleri salebe dönüştürerek müşterilerinin karşısına faklı bir anlayışla çıkıyor.

Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, doğal olarak yetişen orkideleri farklı bir sunumla tüketicilerin beğenisine açtıklarını belirterek, “İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan salebi burada kendimiz hazırlıyoruz. Küçük el değirmeninde toz haline gelen salep, özellikle kış günleri büyük rağbet görüyor”dedi.
Nostaljik salebi, Mado kafelerde tüketicilerin beğenisine sunduklarını kaydeden Kanbur, “Salep pazarında hedefimiz ilk 3'e girebilmek. Şu anda Mado markalı paketle ayda 15 ton tüketilmektedir. Bundan sonraki süreçte ise hedefimiz 20 tonluk bir satışı yakalayabilmek” diye konuştu.
Mado Salep'in tamamen doğal olduğunu anlatan Erdal Kanbur, şu bilgileri verdi:

“Bu salebin en önemli özelliği, nişasta dahil hiçbir katkı maddesi içermemesi. Tarihten gelen bu değerli içeceğimizi halkımıza daha fazla sevdirmek için bu yıl salebi çeşitlendirdik. Diyabet hastaları için özel olarak ürettiğimiz ve geçen sene satışa çıkan light salebin dışında, çeşitli meyvelerden oluşan, fıstıklı, fındıklı, cevizli, üzümlü, karamelli ve sıcak çikolata çeşitleriyle, enerji veren, sindirimi düzenleyen, kuvvet verici salebi halkın beğenisine sunduk.”
Etiketler:


    EN ÇOK OKUNANLAR

      Sayfa Başı