Maden işçileri yer altında kaymakamla iftar açtı

Güncelleme Tarihi:

Maden işçileri yer altında kaymakamla iftar açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 15:33

Maden işçileri yer altında kaymakamla iftar açtı

Haberin Devamı

Hasan OLUM/NALLIHAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Nallıhan İlçesi Çayırhan mahallesinde bulunan özel sektöre ait Park Maden A.Ş linyit madeninde çalışan maden işçileri, Kaymakam A.Ferhat Özen ile birlikte yerin metrelerce altında iftar yaptı.
Nallıhan Kaymakamı A.Ferhat Özen, ilçenin Çayırhan Mahallesi'nde bulunan yeraltı ocağında çalışan işçilerle birlikte iftar yemeği yedi. Beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Venüs Güzel, Nallıhan Kaymakamlığı S.Y.D.Vakfı Müdürü Hasan Olum ile birlikte yer altına inen ve burada maden ocağı yetkilileri tarafından karşılanan Özen kömür üretiminin yapıldığı alanlarda ilerleyerek galerilerdeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Özen, maden işçileriyle bir süre sohbet ederek, işçiler tarafından getirilen yemeklerden oluşan sofrada, işçilerle birlikte iftar açtı. Maden ocağına inerek işçilerle bir araya gelmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Park Termik A.Ş İdari İşler Müdürü Adil Seçgin, Kaymakam A.Ferhat Özen ve diğer yetkililere teşekkür etti.
Maden işçilerinin çalışma şartlarını bildiklerini belirten Kaymakam A. Ferhat Özen, "Ramazan ayı münasebetiyle maden ocağında çalışan arkadaşlarımızla iftar yapmak istedik. Maden işçiliğinin zor bir meslek olduğunu ve büyük bir özveri gerektirmektedir" dedi. İftar yemeğinin ardından işçilere, müessese müdürüne ve diğer yetkililere teşekkür eden KaymakamÖzen, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!