“Maddeye Sarılma Hayat Sarıl” Projesi kapanış etkinliği yapıldı

Güncelleme Tarihi:

“Maddeye Sarılma Hayat Sarıl” Projesi kapanış etkinliği yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:18

“Maddeye Sarılma Hayat Sarıl” Projesi kapanış etkinliği yapıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan “Maddeye Sarılma Hayata Sarıl” projesinin kapanış etkinliği yapıldı.

Altınordu'da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Maddeye Sarılma Hayata Sarıl” kapanış etkinliğine, projenin iştirakçi kurum temsilcileri olan Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Metin Kara, Ordu Baro Başkanı Av.İlhan Kurt, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Eyyubi Kılıç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsa Kaymak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Suat Ayaz, Denetimli Serbestlik Müdürü Resul Emrah Bilgin, İl İdare Kurulu Müdürü Yusuf Karataş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin ve Proje Koordinatörü İsrafil Köse katıldı.

Yaklaşık 1 yıl süren “Maddeye Sarılma Hayata Sarıl” projesinin amacına ulaştığını belirten Proje Koordinatörü İsrafil Köse, “Projemiz, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü İle Ordu Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’nin çalışmaları ile yazılmış ve başvuru sahibi olarak Yeşilay Ordu Şubesi projenin yürütülmesi sorumluluğunu üstlenmiştir. İlimizde, madde bağımlılığı ve getirdiği problemlerin çözümüne yönelik, gençlerimizi, gençlerimizin ailelerini ve halkımızın bilgilendirilmesi ve yapılan faaliyetlerle farkındalıklarının arttırılmasını amaç edinerek projemizi uyguladık” dedi.

Proje kapsamında yapılan faaliyetler hakkında da bilgiler veren İsrafil Köse şunları söyledi:

“Yaklaşık 1 yıl süren projemiz kapsamında, öğrencilere yönelik bilgilendirme seminerleri, tüm ilçeleri kapsayan tiyatro gösterileri, lise öğrencilerinin katılımıyla futbol turnuvası, öğrencilere ve denetimli serbestlikten yararlananlara yönelik piknik etkinliği ile öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi faaliyetlerinde bulunduk. Fatsa ilçemizdeki liseler arasında düzenlediğimiz futbol turnuvasında dereceye giren takımlara törenle kupalarını verdik. Öğrencilere turnuva anısına birer madalya ve çeşitli hediyeler verdik. Proje kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimize katkıda bulunan ve destek olan kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz."

Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin ise “Bu projede özellikle gençlerimize yönelik çalışmada muvaffak olabildiğimize inanıyorum. Asıl gayemiz farkındalık oluşturmaktı. Zaten projelerin mantığı da budur. Farkındalık oluşturmak ve bu farkındalıkla toplum geneline hitap edebilmektir. Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından, düzenlenen futbol turnuvasına katkıda bulunanlara ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi. Kapanış etkinliği, verilen kokteyl ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!