Madalyalı sporculara ödül verildi

Güncelleme Tarihi:

Madalyalı sporculara ödül verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 17:43

Madalyalı sporculara ödül verildi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da '2016 Yılı Spor Yatırımları Ödülleri' Mete Adanır Spor Salonu'nda düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende, 84 ulusal ve uluslararası turnuvada madalya kazanan 60 sporcuya da ödül verildi.



İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 2016 Yılı Spor Yatırımları Ödül Törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Samsun İkadım şehri, kurtuluş şehri, Samsun sağlık şehri. Samsun’un bir sürü sıfatı var. Samsun aynı zamanda bir spor kenti. Samsun'un spor şehri olmasının arkasında çok ciddi çabalar var. Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsunlu olması Samsun'a çok ciddi anlamda spor tesislerinin kazandırılmasına vesile oluyor. Samsun 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyoruz" dedi.

Spor altyapısını geliştirebilmek için temel altyapı sorunlarını halletmek gerektiğini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise "Bir şehirde sportif altyapıyı yükseltebilmeniz için kentsel altyapının bitirilmesi lazım. 15 yıl önce istesek de bu tesisleri yapmaya cesaret edemiyorduk. Çünkü daha önce yapmamız gereken işler vardı. Fakat şimdi Samsun, Türkiye'nin 81 ilinden spor altyapısı olarak çok daha ileride bir pozisyonda" diye konuştu. Konuşmaların ardından 84 ulusal ve uluslararası turnuvada madalya kazanan 60 sporcuya ödül verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!