Madalyaları topladılar

Güncelleme Tarihi:

Madalyaları topladılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 20:05

TÜRKİYE Cimnastik Federasyonu’nca düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası Manisa’da yapıldı. Celal Bayar Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü’nün minik cimnastikçileri, önemli başarılara imza attı.

Haberin Devamı

8-9 yaş kategorisinde (Trio) Aysu Kumrular, Büşra Çiçek ve Hayrunnisa Seçilmiş Türkiye birincisi oldu. Şevval Omalıoğlu, Cansu Aslangiray ve Ayseli Kayra Yıldızcı ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

10-12 yaş kategorisinde (Trio) Ceren Arpacı, Cemile Ceren Akçay ve Rüya Arsan Türkiye birincisi olurken, Deniz Şahin, Buse Kaplan ve Arzu Kuşeli ikincilik kürsüsüne çıktı. Begüm Onbaşı, Batuhan Doğrukuran ve Metehan Özsoy da Türkiye beşinciliğini elde etti.

12-14 yaş kategorisinde (Trio) Sinem Yürük, Ayşe Zeynep Arıburnu ve Hande Köse birinci, Hazal Akay, Ayşıl Karasu ve Gülce Akpınar ikinci oldu.
12-14 yaş tek bayanlarda Sinem Yürük Türkiye birincisi, 12-14 yaş tek erkeklerde Nihat Can Gül Türkiye birincisi, 15-17 yaş tek bayanlarda da Ceren Uzun Türkiye üçüncüsü olarak madalya almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!