Madalya gururu

Güncelleme Tarihi:

Madalya gururu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 11:09

Madalya gururu

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - UKRAYNA'da düzenlenen Uluslararası Karadeniz Muay Thai Kupası'na Antalya'dan katılan Eylül Sultan Taşgıran ile Aleksey Hesapçı altın, Vatan Şahan Elmas da bronz madalya kazandı.

Ukraya'da gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz Muay Thai Kupası'na 8 ülkeden 300 civarında sporcu katıldı. Antalya Gençlik ve Spor Kulübü ile Polis Gücü'nden turnuvada Türkiye'ye temsil eden Eylül Sultan Taşgıran 48 kiloda, Aleksey Hesapçı 67 kiloda, Vatan Şahan Elmas da 75 kiloda mücadele etti. Türkiye'nin takım olarak 2'nciliği elde ettiği turnuvada Eylül Sultan Taşgıran ile Aleksey Hesapçı altın, Vatan Şahan Elmas da bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli takım antrenörü Yasin Urlu, madalya kazanan sporcularının başarısından dolayı gururlandığını söyledi. Sporcularının genç yaşta önemli başarılar kazandığına dikkati çeken Urlu, "Genç sporcularımızın gelecekte dünya şampiyonasında altın madalya kazanıp, uzun yıllar milli formayı giyeceğine inanıyorum. Bize her zaman destek veren Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!