'Madagascar Live!' ilk kez Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Madagascar Live ilk kez Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 17:31

Tüm zamanların en sevilen maceralarından Madagascar’ın canlı sahne şovu Madagascar Live, Finansbank ana sponsorluğuyla ilk kez Türkiye’ye geliyor. Kahkaha dolu eğlencenin sevilen kahramanları bu kez canlı tiyatro gösterisiyle çocuklarla buluşuyor.

Haberin Devamı

Dreamworks’ün tüm dünyada gişe rekorları kıran Madagascar filminin karakterleri, orijinal film senaryosundan ilham alınarak hazırlanan Madagascar Live canlı sahne şovuyla Türk seyircisiyle buluşacak. Gösteri Madagascar’ın haylaz karakterlerinin serüvenini eğlenceli hikaye anlatımı, dans ve müzikle birleştirerek görsel bir şölene dönüştürecek.

HAYLAZLAR TÜRKİYE’DE…

Madagascar Live gösterisi aslan Alex, zebra Marty, zürafa Melma ve su aygırı Gloria’nın New York Hayvanat Bahçesi'nden, Kral Julien’in çılgın Madagascar dünyasına uzanan kaçış serüvenlerini konu alacak. Gerçekçi sahne kurulumları, kostümler ve müzikle sımsıcak bir arkadaşlık hikayesi anlatılacak. Toplam 25 karakterin sahne alacağı gösteri izleyenleri Central Park Hayvanat Bahçesi’nden Madagascar’ın sahillerine taşıyacak.

Haberin Devamı

Türkiye turnesine Bursa’dan başlayacak olan Madagascar Live!, 23-24-25 Ocak tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ardından 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde Ülker Sports Arena’da oynanacak. 6-7-8 Şubat tarihlerinde ise bu kez Ankara için “sahne!” diyecek ve üç gün boyunca Congresium Ankara’da çocuklarla bir araya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!