Maçta inanılmaz sözler: 'Sevgilinle yattı!'

Güncelleme Tarihi:

Maçta inanılmaz sözler: Sevgilinle yattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 08:35

Kanada'nın Montreal kendinde düzenlenen ATP Rogers Cup'ta Stanislas Wawrinka ile Nick Kyrgios arasında oynanan maçta çok ilginç bir olay yaşandı...

Haberin Devamı

Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios, Wawrinka'ya karşı geride oynadığı maçın bir bölümünde İsviçreli raketin özel hayatıyla ilgili ilginç sözler sarf etti. Wawrinka'nın kız arkadaşı olan genç tenisçi Donna Vekic için ağır bir ihtamda bulundu. Kyrgios servis atacağı bir anda yüksek sesle; "Kokkinakis, kız arkadaşınla yattı. Bunu söylediğim için üzgünüm" dedi.

Maçta inanılmaz sözler: Sevgilinle yattı

Avustralyalı tenisçi Thanasi Kokkinakis'in Donna Vekic ile birlikte olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu sözler tenis dünyasında büyük yankı bulurken, her cepheden Nick Kyrgios'a ağır eleştiriler geldi. İlk olarak maçtaki rakibi Stanislas Wawrinka, mücadele sırasına duymadığı sözlerle ilgili karşılaşma sonrasında Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Maçta inanılmaz sözler: Sevgilinle yattı

WAWRINKA: EN KÖTÜ DÜŞMANIMA DAHİ...
Stanislas Wawrinka (üstte), "Bir meslektaşımın bu kadar saygısız olabileceğini hayal dahi edemezdim. Söylenen kelimeleri en kötü düşmanıma bile söyleyemezdim. Bu duruma karşı ATP yönetiminin ceza vereceğini düşünüyorum. Buna kort içinde veya dışında müsamaha gösterilemez" dedi.

Maçta inanılmaz sözler: Sevgilinle yattı

19 yaşındaki Hırvat tenisçi Donna Vekic, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

ATP ANINDA CEZA KESTİ

Erkek tenisinin zirvesi ATP, Kyrgios'un Wawrinka maçında sarfettiği sözler nedeniyle Avustralyalı sporcuya 10 bin dolar para cezası verildiğini duyurdu. ATP'den gelen bu ceza bazı kesimlerce düşük ve yetersiz bulundu.

Haberin Devamı

Maçta inanılmaz sözler: Sevgilinle yattı

KYRGIOS: ÜZGÜNÜM VE PİŞMANIM
Tüm bu yaşananların ardından Kyrgios (üstte), Facebook hesabından bir açıklama yaparak herkesten özür diledi. İşte Nick Kygrios'un açıklaması:
"Wawrinka'ya karşı söylediklerim için özür dilemek isterim. Ağzımdan çıkanlar maçın sıcaklığıyla söylenen şeylerdi. Birçok açıdan kabul edilemezler. Kişisel özrüme ilave olarak toplumdan da özür diliyorum ve yaptıklarımın sorumluluğunu tamamıyla alıyorum. Olanlar için üzgünüm ve pişmanım." (sporx)

BAKMADAN GEÇME!