Maçlar yine ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Maçlar yine ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2011 15:06

Amerika Açık'ta iki gündür tenis değil yağmur konuşuluyor.

Haberin Devamı

Salı gününden sonra Çarşamba gününde oynanması gereken erkekler maçları da iptal edildi.

Tenisseverler iki günde sadece 15 dakika maç izleyebildi. Son dört güne girilirken daha tamamlanmayan erkekler dördüncü tur müsabakaları bulunuyor ve artık pazartesi finali kesin gibi.

eurosport'un haberine göre; maçların iptal edildiğini dünya dört numarası Andy Murray, resmi Twitter sayfasından "Bugün de iptal edildi. İnanamıyorum" diyerek duyurdu.

Nadal, Murray ve Roddick kızgın

Saat 19.00 sularında korta çıkan dünya iki numarası Rafael Nadal ile Gilles Müller sadece 16 dakika kortta kalabildi. Müller servis kırıp 3-0 öne geçtiği anda başlayan yağmur çizgilerin kayganlaşmasına neden oldu. Turnuva direktörü Brian Earley elinde telsiziyle geldi ve maçları durdurdu.

Haberin Devamı

Aynı anda diğer kortlarda Andy Roddick, David Ferrer önünde 3-1, Donald Young da Andy Murray karşısında 2-1 öndeydi.

Dünyanın ilk 10’daki üst düzey tenisçileri olan Rafael Nadal, Andy Murray ve Andy Roddick bugünkü 16 dakikalık seansın ardından müsabakaları durduran turnuva organizatörü Brian Earley ile konuşarak hava sadece daha iyiye giderse zemin kuruduktan sonra korta çıkacaklarını söyledi.

Nadal, maçı kesildikten sonra oldukça sinirli görünürken Roddick ESPN kanalına yaptığı açıklamada “Eğer hava durumu şüpheliyse, turnuvanın kararı önlem yönünde olmalı ve oyuncuları korta hiç çıkarmamalı. Çünkü sakatlık tehlikesi ile yüz yüze geliyoruz. Eğer tereddüt varsa maçlar oynanmamalı” ifadelerini kullandı.

Hava tahminleri yağışın gün boyu aralıklarla devam edeceğini belirtiyor.

Gece seansında oynanması beklenen Novak Djokovic - Janko Tipsarevic ve Roger Federer - Jo-Wilfried Tsonga erkekler çeyrek final maçları perşembeye ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!