Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 16:48

- Denizlispor Teknik Direktörü Yıldız: "Sahadan galibiyetle ayrılmayı başaramadık, üzgünüz"- Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu: "Deplasman fobisini yenerek galip geldik"

Haberin Devamı


DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'a 2-0 yenilen Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, sahadan galibiyetle ayrılamadıkları için üzüntülü olduklarını söyledi.

Yıldız, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını, sahada yapamadıklarını çok iyi analiz ederek eksikleri gidereceklerini belirtti.

Yıldız, şöyle devam etti:

"Ligin boyu daralıyor, içinde bulunduğumuz durum ortada. Şehrin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Bulunduğu durumdan kurtarmak için biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu yolda herkese ihtiyacımız var. Oyunculara olan inancımız devam ediyor. Çünkü biz bu takımı iyi biliyoruz, iyi tanıyoruz, neler yapabileceklerini bize gösterdiler. Bugün beklemediğimiz bir sonuç aldık. Çok erken gol yedik ve mağlup olduk."


- Şanlıurfaspor cephesi


Haberin Devamı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise oyuncuları galibiyetten dolayı kutladı.

Kerimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Müthiş bir özveri... Takım halinde oynama ve kazanma istekleri muhteşemdi. Deplasman fobisini yenerek galip geldik. Burada üzülen ve sevinenler var ama bu kentin takımına sahip çıkması gereken insanlar var. Bazı şeylere tepki vermek değil sabır göstermek lazım diye düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!