Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 22:49

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez: "Oyuncularımla çok kısa sürede çok önemli işler başardık"- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: "İki devresi farklı bir karşılaşma oynadık"

Haberin Devamı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, takım olarak geldikleri noktadan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İbrahim Üzülmez, 4 maçlık galibiyet serilerinin sonlandığı Beşiktaş maçında da iyi bir mücadele ortaya koyduklarını aktararak, "Bugün çok önemli bir takım karşısında 3 puan aldık. Gerçekten mutluyuz. Oyuncularımla çok kısa sürede çok önemli işler başardık" dedi.

Maçın ilk yarısında istediklerini ortaya koyamadıklarını ve rakibin daha baskılı göründüğünü ifade eden Üzülmez, "Bizi hataya zorladılar ve başarılı oldular. Zaten rakibin oyun karakteri, topun gerisinde kalıp kontrataklarla etkili olmaya çalışmak. Bugün de ilk yarıda bize aynı zafiyeti yaşattılar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Devre arasında oyuncularına ,"Biz bu değiliz. Gençlerbirliği bu değil. Bu kadar silik görüntüde olmamamız gerek. Karakterimizi göstermeliyiz" dediğini bildiren Üzülmez, şöyle devam etti:

"Maçın ikinci yarısında hücumda etkili olan, 3 tane golle maçı lehine çeviren bir Gençlerbirliği vardı. Bu, Akhisar Belediyespor'a karşı çok kolay değil. Bu kadar pozisyon bulup, 3 gol atmak çok kolay değil. Az gol yiyen, az gol atan bir takıma karşı oynuyorsunuz. Doğru yoldayız, iyi işler yapıyoruz, çalışıyoruz ve emek veriyoruz. Camia için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu grubumla gurur duyuyorum."

Üzülmez, kıyafetiyle ilgili yapılan spekülasyonlara ilişkin bir soruyu ise, "Üzülmez'in sırrı nedir diye, monta, eldivene, giydiğim kıyafete bile söylediler. Bu işin içindeki insanlar, montla, eldivenle olmayacağını bilir. Emek, mücadele, azim lazım. Oyunculara inancı aşılamak lazım. Herkes mont, ayakkabı ve pantolon giyer. Yani bu işin sırrı çalışmak, istemek, mücadele etmek, oyuncuları inandırmaktır" şeklinde cevapladı.


- Akhisar Belediyespor cephesi


Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, iki devresi farklı bir karşılaşma oynandığını söyledi.

Maçın ilk yarısında kendilerinin iyi oynadığını ve öne geçtiklerini dile getiren Arslan, "Ancak maçı koparacak pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda Gençlerbirliği daha istekliydi. Pozisyonlara girdiler ve maçı kopardılar. Hatalarımızı değerlendirdiler, sahadan galip ayrıldılar" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!