Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 22:23

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü: "Eksik kaldığımız maçta, çok önemli bir puan aldık"- Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar: "Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk"

Haberin Devamı

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de Multigroup Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sahada eksik kalmalarına rağmen kendileri adına önemli olan 1 puanı aldıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osman Özköylü, takım olarak istekli, arzulu ve coşkulu bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Multigroup Alanyaspor'un ilk dakikalarda değerlendiremediği gol fırsatını, "şans anı" olarak niteleyen Özköylü, "Ondan sonraki süreçte topu daha çok kontrol etmeye çalıştık. Pozisyon bulmaya çalıştık ama rakip takım iyi kapandı" dedi.

İkinci yarıda basit bir gol yediklerini ifade eden Özköylü, şöyle konuştu:

"1461 Trabzon maçında buna benzer bir gol yedik. Hücuma katkı sağlaması için aldığımız Kenan'ın kırmızı kart görmesi, bizi zor durumda bıraktı. Risk aldık ve neticesinde son dakikada attığımız gol bize bir puanı getirdi. Eksik kaldığımız maçta, çok önemli bir puan aldık. Attığımız golün öncesinde rakibimiz skoru 2-0'a getirebilirdi. Belki de Allah, çocukların bu kadar yürekli oynamasının ödülünü bize nasip etti. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. En azından ortaya koyduğumuz mücadele ve istek, ilerisi için beni çok umutlandırdı. Eşitlik söz konusu olursa lig sonunda ikili averajla Alanyaspor'un önüne geçmiş olacağız. Bunun için bir puan önemli."


Haberin Devamı

- Multigroup Alanyaspor cephesi


Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, müsabakada iki takımın da iyi bir performans sergilediğini belirtti.

Deplasmanda oynadıkları karşılaşmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu aktaran Kalpar, "Buradan alacağımız iyi netice, bize büyük bir avantaj getirecekti. Fırsatlar da yakaladık. Adana Demirspor gibi bir takıma karşı yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

Bir puan aldıkları için mutlu olduklarını ancak galibiyeti kaçırdıklarına inandığını dile getiren Kalpar, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Futbolun genel kuralı, 'atamayana atarlar' gerçekleşti. Buradan alınan bir puan tabii ki sevindirici ama iki puan kaybettiğimizi söylemek isterim. Bu iki puan bizim için çok önemli ve çok değerliydi. Buraya gelirken oyuncularım da ben de 3 puan alacağımıza inanmıştık. Bir puan alacağımızı hiç düşünmemiştik. Maçın kolay geçeceğini düşünmüştük ve bizim açımızdan da öyle oldu. Ama girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!