"Maçı kaybedebiliriz kimliğimizi asla"

Güncelleme Tarihi:

Maçı kaybedebiliriz kimliğimizi asla
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 15:39

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beko Basketbol Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda kaybedilen maçlarla ilgili olarak, “Hiçbir zaman maç kaybetmeyeceğimiz söylenemez, kaybedebiliriz. Kaybetmeyeceğimiz tek şey rekabetçi kimliğimiz” dedi.

Oktay Mahmuti, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'ndaki Pepsi Casefa ve Asefa Estudiantes maçları ile Beko Basketbol Ligi'ndeki Erdemir maçının kaybedilmesi konularına değinirken, şunları söyledi:
“Hiçbir maçta mücadele eksiğimiz yoktu. Tabii ki bizim içimizde sıkıntılar var, biz bunların arkasına saklanmak istemiyoruz. Mazeretlerde bulunmak istemiyoruz. Sıkıntılardan kastım, sakatlıklar ve tam kadro çalışamamanın getirdiği durumlar. Bu kadro hep beraber çalışırken bütün olan bir kadro. Bunu son dönemde yaşayamıyoruz. Ama kalkıp da bizim hiçbir zaman maç kaybetmeyeceğimiz söylenemez, kaybedebiliriz. Kaybetmeyeceğimiz tek şey rekabetçi kimliğimiz. Dolayısıyla bundan sonra da böyle devam edecektir.”

Önlerindeki Pınar Karşıyaka maçıyla ilgili olarak, rakiplerinin gücüne vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Bizde sakatlıklarda çok büyük bir düzelme yok açıkçası. Problemlerimiz devam ediyor. Pınar Karşıyaka takımı oturmuş bir kadroya sahip ve iyi bir basketbol oynayan bir takım. Avrupa Kupası'nda başarılı bir takım. Zor bir maç olacaktır ama biz Beko Basketbol Ligi'ndeki bütün maçlara aynı şekilde yaklaşıyoruz. Önemli olan bizim sahada neler yapacağımız” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!