Maça Kızları

İşadamı Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’la evliliğinden olan ikiz kızları Merve ve Mina Hasman, tatil için gittikleri Bodrum’da görüntülendi.

Haberin Devamı

İkizler, önceki gün Maça Kızı Otel’de denize girdi. Mina Hasman’a, sevgilisiyle geldiği Bodrum’da fotoğrafçılık yapan kız kardeşi Merve Hasman da eşlik etti.

Kaptan dümende

İş dünyasının ünlü isimlerinden Aksel Goldenberg, eşi Nazlı Goldenberg’le Bodrum’da görüntülendi. Arkadaşlarıyla sahilde gezen çift, daha sonra tekneyle Bodrum koylarını turladı.

Müzik videosu festivali

Türkiye’nin ilk müzik filmleri ve videoları festivali Groovy Images, 4-6 Eylül arasında düzenleniyor. Beyoğlu’ndaki Tonic Lounge’da yapılacak festivalde ağırlıklı olarak müzik videoları gösterilecek. Etkinlik programında uzun ve kısa metrajlı müzik filmleri de yer alacak. Eğlenceli partilerin de düzenleneceği festival, ödül töreniyle sona erecek.

Tatilde spor

İlker İnanoğlu, geçen yaz Zeynep Mutlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Muhabir arkadaşım Cenker Tezel, Bodrum’da tatil yapan sevgilileri, önceki gün Maça Kızı’nın iskelesinde görüntüledi. Tatilde de spor yapmayı ihmal etmeyen ikili, spor sonrası mekânın barında yorgunluk attı.

Haberin Devamı

Yürüyen Köşk hatırası

İşadamı Eran Tapan’ın Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı’yla evliliğinden olan kızı Melisa Tapan, Londra’da eğitim görüyor. Okulların kapanmasıyla tatil için Türkiye’ye gelen Melisa, annesiyle çıktığı St. Tropez tatilinin ardından, babasıyla Yunan Adaları’na gitti. Baba-kız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da İstanbul Yalova’daki Yürüyen Köşk’ü ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geçmişten Günümüze Yelpaze

Artam Antik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Artam, 25 Mayıs’ta Sakıp Sabancı Müzesi’nde “Geçmişten Günümüze Yelpaze” adlı bir sergi açmıştı. Yaz boyunca devam eden ve 25 Ağustos’ta sona ermesi planlanan sergi, yoğun ilgi üzerine eylül sonuna kadar uzatıldı. Bu arada serginin kitabı da çıktı.

Çeşme’nin Hürrem Sultan’ı

Geçtiğimiz hafta sonu ‘uykusu az gezmesi bol’ bir Çeşme-Alaçatı turu yaptım. İlk durağım, Aya Yorgi Koyu’nun popüler beach’i Sole Mare oldu. Sole Mare’nin her gün düzenlenen partileri kadar işletmecisi Hürrem Hanım da icraatlarıyla (!) adından söz ettiriyor. Gençlerin kılığından kıyafetine, makyajlarından öpüşmelerine kadar her şeylerine karışan Hürrem’in icraatlarına bizzat şahit oldum. Yanı başımda dans eden ve renkli kıyafetleriyle ilgi odağı olan çifti sorgusuz sualsiz dışarı attıran Hürrem, gördüğüm kadarıyla beach’e gelen İzmirli kızların korkulu rüyası olmuş...

Haberin Devamı

Havuzda sağlıklı eğlence

Çıktığım Çeşme-Alaçatı turunda Figen Erenel’in sahibi olduğu Aqua’ya da uğradım. Gece yarısına kadar hizmet veren Aqua, sıcak termal havuzuyla tatilcilere benzersiz bir eğlence sunuyor. Aqua’nın sıcak havuzuna kimileri sağlık için, kimileri de elinde içkisiyle dans edip eğlenmek için giriyor.

Yazarın Tüm Yazıları