‘Maç oynanmadan kazanılmıyor’

Güncelleme Tarihi:

‘Maç oynanmadan kazanılmıyor’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 16:15

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Süper Lig’in 8. haftasındaki Beşiktaş maçına ilişkin, “Oyuncu kalitesine bakınca Beşiktaş bizden önde gidiyor ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor” dedi.

Haberin Devamı

Bakkal, mücadelenin kendileri için zor geçeceğini vurgulayıp, şöyle konuştu: “Beşiktaş, ligin en geniş kadrosuna sahip, en iyi takımlarından biri. Her zaman söylüyorum, bu ligde ne olacağı belli olmaz. Medipol Başakşehir maçında bana ‘beraberlik’ deseler, ‘razıyım’ derdim ama attık ve kazandık. Beşiktaş maçında da belki ummadığımız bir şeyler olacak. Bizim, yakışır bir mücadele ortaya koymayız gerekiyor. Onu yapabilecek oyuncu grubum var. Koşmamız gerekiyor.”

TAKIMIN TEMPOSU YÜKSELDİ

Bakkal, kadrodaki genç oyuncu grubuyla sıkıntılı günleri atlatacaklarına inandığını vurgulayıp şunları söyledi:
“Şimdi geriye bakmanın ve başka şeyleri planlamanın anlamı yok. Ligin başındayız ve umutluyum. Koşu tempomuz ve futbolcuların mesafeleri yükseldi. Yüksek hızda koşularımız arttı. Takımın mücadele gücünü en yüksek seviyeye çekerek, bazı şeyleri yapabileceğine inanıyorum. Gençlerbirliği, her maçı isteyen, mücadele eden bir takım. Hedefimiz bu kaostan çıkmak. Sabır gerekiyor. Takımın başında bu sezon 4 maça çıktım. Üçünü deplasman biri içeride oynadık. Deplasmandakileri kaybettik. Göztepe, Trabzon ve M. Başakşehir’e karşı iyi oynadık. Başakşehir’i son dakika da olsa yendik. Alanya’da topla daha çok oynatık ancak yenildik. Alanyaspor maçını, bireysel hatayla verdik. Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Bize yakışmadı.”
Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı 13 Ekim Cuma günü, 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı

MURAT DURUER EVLENDİ

Gençlerbirliği futbolcularından Murat Duruer, hayatını Gizem Gölçek ile birleştirdi. Gençlerbirliği teknik ekip ve futbolcuları da genç çifti bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Gençlebirliği, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürürken, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Siarhei Palitsevich ve Vedat Muric idmana katılmadı. Milli takımlardan dönen Dialo Guidileye ve Scekic antrenmanda yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!