Maç İzleme Hayali Gerçek Oldu

Güncelleme Tarihi:

Maç İzleme Hayali Gerçek Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 12:24

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım sayesinde şanslı bir kişiye Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe karşılaşmasını canlı izleme fırsatını sundu.
Mezitli Belediyesi, inovatif bir düşünceyle sosyal medya üzerinden farklı bir etkinlik gerçekleştirerek, bir kişinin hayalini gerçekleştirdi. Belediye tarafından, ’Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçına gitmek ister misin?’ paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu. Paylaşımda, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe karşılaşmasını seyretme fırsatı sunuldu. Karşılaşmayı seyretme fırsatı yakalamak için, belediye tarafından belirlenen e-mail adresine yüzlerce kişi iletişim bilgilerini gönderdi. Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, maça gitmek isteyen adaylar arasında şanslı kişiyi belirlemek için kura çekimi gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen kura çekimine, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Alış ve 2 belediye personelinde katılarak, şansı isim belli oldu.
Kura çekiminde Mezitli’de ikamet eden şanslı kişi, Çiğdem Bettik isimli vatandaş oldu. Şanlı isim ile iletişim sağlayan belediye personelleri, Ziraat Kupası Çeyrek Final maçını izleme şansı kazandığı haberini verdi. Karşılaşmaya yarım saat önce başkanlık makam aracı ile evinden alınan Bettik, Başkan Tarhan’la birlikte stada doğru yola koyuldu. Yol boyunca Başkan Tarhan ile sohbet eden ve oldukça heyecanlı olduğu gözlenendi. Belediye çalışmalarını sosyal medya üzerinden sürekli takip ettiğini belirten Bettik, "Mezitli Belediyesi çok aktif olduğunu görüyorum. Mezitli Belediyesi’ni Facebook’ta takip ettiğim için katıldım ve kazandım mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımızı ve çalışmalarını çok beğeniyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Mezitli’de farklı değişikliklerin olduğunu belirten Bettik, herkesin Mezitli’de yaşamanın ayrıcalığını fark etmeye başladığını ifade etti. Maçtan sonra makam aracı ile aynı şekilde stattan ayrılan Bettik, evine bırakılırken maçı izleme hayali gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan ise sosyal medya takipçilerinin ilerleyen günlerde farklı sürprizlerle karşılaşacakları belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!