MABESEM kursiyerlerin eserlerini sergiliyor

Güncelleme Tarihi:

MABESEM kursiyerlerin eserlerini sergiliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:35

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde (MABESEM) eğitim alan kursiyerlerin eserleri sanat galerisinde sergileniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Sanat Galerisinde sürekli sergi dönemi başladı.MABESEM kapsamında düzenlenen sanat kurslarında üretilen eserler, branşlar bazında dönüşümlü olarak sanatseverlerle buluşturuluyor.

Geçen ay resim sergisiyle başlayan sürekli sergi dönemi, kağıt rölyef ve ahşap yakma sergileriyle devam ediyor. İkişer hafta açık kalan sergiler, sanatseverlerce ücretsiz olarak gezilebiliyor. 32 branşta 102 kursun düzenlendiği Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi'nde sergilerin devam edecek.

Gördüğü ilgi üzerine sanat merkezinde açılan kurslar, MABESEM çatısı altında toplanarak şehrin dört bir yanında vatandaşların hizmetine sunuldu. Sanat Merkezi binasında verilen kurslar, mahallelerde yapılan semt konakları ve çok amaçlı sosyal tesislerin hizmet vermeye başlamasıyla açılan MABESEM Şubeleri ile bu bölgelere de taşındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!