M.United ve A.Villa yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

M.United ve A.Villa yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 01:12

İngiltere'de dün akşam oynanan Carling Cup çeyrek final maçlarında Manchester United ve Aston Villa rakiplerini yenerek tur atladı.

Old Trafford Stadı'nda Tottenham Hotspur'u ağırlayan Manchester United, 57 bin kişinin izlediği maçı 17 ve 39. dakikalarda Darron Gibson'un attığı gollerle 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Deplasmanda Portsmouth'a konuk olan Aston Villa ise 6 golün atıldığı karşılaşmada rakibini 4-2'lik skorla geçerek yarı finale yükseldi. 17 bin taraftarın izlediği mücadelede, ev sahibi takımın gollerini Stilian Petrov (kendi kalesine) ve Nwankwo Kanu atarken, Aston Villa'nın golleri Emile Heskey, James Milner, Stewart Downing ve Ashley Young'dan geldi.

Carling Cup çeyrek finalinde bugün yerel saatle 19.45'de Manchester City-Arsenal, 20.00'de ise Blackburn Rovers-Chelsea maçları oynanacak ve yarı finale yükselen diğer iki takım belli olacak.

1961 yılından bu yana düzenlenen kupayı Liverpool 7 kez kazanmayı başardı. Aston Villa 5, Nottingham Forest ve Chelsea 4, Tottenham Hotspur, Leicester City ve Manchester United ise 3'er kez kupayı müzesine götürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!