LYS hakkında merak edilenleri uzmanlar cevaplıyor.. LYS 2017 sorularını uzmana sor

Güncelleme Tarihi:

LYS hakkında merak edilenleri uzmanlar cevaplıyor.. LYS 2017 sorularını uzmana sor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 21:15

LYS sonuçları açıklandı.10 Haziran'da LYS-4 (Sosyal Bilimler), 11 Haziran'da LYS-1 (Matematik), 17 Haziran'da da LYS-2 (Fen bilimleri) ve LYS-5'in (Yabancı Dil) ardından 18 Haziran'da gerçekleştirilen LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) ile birlikte sınav temposu geride bırakan adaylar yerleştirme sonuçlarını öğrendi. Şimdi sırada tercihler var. Almış olduğunuz LYS puanınızla hangi üniversitelerin hangi bölümlerine girebileceğinizi ve diğer merak ettiğiniz konuları 'Uzmana Sor'abilirsiniz.

Haberin Devamı

Beş oturumda yapılan, üniversite maratonunun ikinci adımı olan LYS'nin sonuçları açıklandı. 10 Haziran'da LYS-4 (Sosyal Bilimler), 11 Haziran'da LYS-1 (Matematik), 17 Haziran'da LYS-2 (Fen Bilimleri) ve LYS-5 (Yabancı Dil) yapılmıştı. 18 Haziran’da ise LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) düzenlenerek, maraton sona ermişti. LYS sürecinde Hürriyet Gazetesi ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Uzmana Sor adayların yanında olacak.

Üniversite adayları sınavların ardından akıllarına takılan soruları, hangi üniversitelerin hangi bölümlerine girebileceklerini Uzmana Sor uygulaması sayesinde rehber öğretmenlere danışarak, 24 saat online cevap alabilecek.

UZMANA SOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!