Lütfi Kırdar’da dijital devrim

Güncelleme Tarihi:

Lütfi Kırdar’da dijital devrim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 11:29

LÜTFİ Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle, 750 bin TL’lik yatırımla, Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı çerçevesinde “Dijital Yönetim Sistemi” projesi tamamlandı.

Haberin Devamı

Proje sayesinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen panellerde karşılama, yönlendirme ve yayınlama gibi işlemler dijital ortama aktarılabilecek.

Aynı anda ve farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirilen etkinliklerin, aynı anda iletişiminin gerçekleştirilmesi amacıyla kurulan dijital yönetim sistemini tanıtan Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Tesisleri İşletmeciliği Ticaret A.Ş (UKTAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB olarak İtalya, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan başta olmak üzere 9 Avrupa Birliği ülkesinin dahil olduğu sosyal medyada ülkelerin itibar araştırmasına yönelik bir projeye de liderlik ettikleri söyledi. Ulusoy, “TÜRSAB olarak Türkiye’yi temsilen katıldığımız Linked 2 Media projesinde AB’nin sağladığı 2 milyon 565 milyon euro’luk bir fona sahibiz. 9 ülkenin kontrolünü Türkiye olarak üstlendik. 2 yıldır sürdürdüğümüz bu proje, Türkiye’nin AB ülkeleri arasındaki önderliğinin tescilidir. Tüm turizm kollarında teknolojinin daha etkin kullanılması gerekiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!