Lüks villada laboratuvar

Güncelleme Tarihi:

Lüks villada laboratuvar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 14:30

Türkiye’de satışı yasak olan elektronik sigara ile içine konulan likitin merdiven altı üretildiği istihbaratı üzerine çalışma başlatan polis, 3 katlı lüks villaya baskın yaptı. Baskında, zemin katı depo, üst iki katı ise laboratuvar olarak kullanılarak elektronik sigara likiti üretildiği belirlendi.

Haberin Devamı

Ankara Emniyet Kaçakçılık Suçlarla mücadele ekipleri, Bağlıca semtinde bulunan bir villada yasadışı olarak elektronik sigara likiti üretilerek piyasaya sürüldüğünü belirledi. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, 2 ay boyunca villayı gözetledi. Çalışmaların ardından 3 katlı lüks villaya baskın yapılırken, yasadışı likit üretip satan A.B., T.B. ve B.T. gözaltına alındı.

MALZEMELERE EL KONULDU

Villada yapılan aramada şüphelilerin vilanın zemin katını depo olarak kullandığı, diğer 2 katını ise laboratuvara çevirdikleri belirlendi. Burada hazırlanan binlerce elektronik sigara likiti ile tonlarca likit yapımında kullanılan aroma ve karışımda kullanılan malzeme ele geçirildi. Likit dağıtım ve sevkiyatı için kullanılan bir pikaba da el konuldu. Şüphelilerin yasadışı yollardan da Türkiye’ye likit ve elektronik sigara getirdiği de belirlendi. Şüphelilerin, likit satışında aylık 30-40 bin lira arası haksız kazanç sağlandığı da öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!