Lüks ve konfor ürünleri zamanı

Güncelleme Tarihi:

Lüks ve konfor ürünleri zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 00:00

Güneşin bugün asaletin sembolü olan Aslan burcuna geçmesiyle iş hayatında odaklandığımız konular yön değiştiriyor.

Haberin Devamı

Bir ay boyunca Aslan burcunu temsil eden meslek, sektör ve eğilimler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda 8 Ağustos’a kadar bu burçta geri hareketini sürdürecek olan iletişim gezegeni Merkür, işleri yavaşlatabilir. 17 Ağustos’ta 25 derece Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay sonrası ilgili alanlarda yeni başlangıçları çok daha kolay ve başarıyla gerçekleştirebiliriz. şimdi işimize odaklanarak çalışmak, hazırlık yapmak bizim için faydalı.

Asaletin sembolü olan her şeyle bağlantılı bu burcun geçişi sırasında, yönetici ve liderlerin sözleri ve davranışlarıyla daha fazla etkili olacaklarını göreceğiz. Hem şirket hem de ülkelerdeki liderler, olumlu veya olumsuz yönde, yönettikleri kitleler üzerinde fark yaratacak çeşitli kararlar verebilirler. Asalet ve lüksle bağlantılı tüm ürünlerin satışı da önem kazanıyor. Lüks takılar, mücevherler, markalar, pahalı tekneler, yatlar, lüks uçaklar ve geziler medyayı bir süre meşgul edecek...

Haberin Devamı

Altın ve altına bağlı piyasalara olan ilgi artıyor. Her ne kadar henüz bugünlerde değerini yükseltmeyen bir konumda olsa da altın, bir yatırım enstrümanı olarak daha fazla konuşulacak. İşadamları yatırımlarında spekülatif alanlara girmeye ve risk almaya çok hevesli olacak. Ne var ki Merkür’ün geri hareketi, sonradan gelecek pişmanlık ve karar değişikliklerine açık olunduğunu vurguluyor.

Hava ve ateş elementlerindeki gezegenlerin bu haftaki uyumu eğlence ve öğrenme kapasitemizin limitlerini zorlayacak gibi. Kültür turizmi, özellikle tarihi yerlerin keşfedilmesi, katıldığımız gezilerin renklenmesini sağlayacak. Sahne sanatları, konserler, nostaljik temalı partiler gecelerimizi renklendirecek. Aslan burcundaki Merkür’ün retro harekette olması, bizlere eski ramazan eğlencelerini, nostaljik ritüelleri sunacak. Terazi burcundaki Mars ve Satürn’ün de bu curcunaya katılması, moda ve sanat alanındaki faaliyetlerin, artistik organizasyonların canlanmasını sağlayacak. Mimarlık, dekorasyon, resim, iletişim sanatları gibi alanlarda ve özellikle giyim dünyasında yepyeni akımlar bu dönemde keşfedilebilir. Estetik göz gerektiren alanlarda, mucizevî eserlerin ortaya çıktığını duyabiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!