Lüks sınır tanımıyor

Güncelleme Tarihi:

Lüks sınır tanımıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 02:00

Kanal D’de 5 Ocak’ta başlayacak “şüphe” dizisinin setinde telaş her geçen gün biraz daha artıyor. Hem dev kadrosu hem de bol entrikalı öyküsüyle heyecan yaratan, ultra lüks yaşamları ekrana yansıtacak dizi için hiçbir masraftan kaçınılmıyor. Her şeyin gerçeği uygun görünmesi adına sete özel güvenlik görevlileri eşliğinde servet değerinde mücevherler bile taşınıyor. Bu sıra dışı dizinin iki güzel oyuncusu Burcu Kutluk ve Meltem Kutlu, sette yaşananları Kelebek’e anlattı.

Haberin Devamı

BURCU KUTLUK: MÜCEVHERLERİ SETE GÜVENLİK GÖREVLİSİ GETİRİYOR 

Sizi en son “Aşk-ı Memnu”da izlemiştik, şimdi “şüphe”nin kadrosundasınız. Öncelikle bize canlandıracağınız Serap karakterinden söz edebilir misiniz
?

- Serap, Kutlu ailesindeki problemli gelin... Tarık’ın (Serkan Altunorak) eşi. Evlenmeden önce onun sekreteriymiş. Aşk evliliği yapmışlar ama işler düşündükleri gibi gelişmemiş. Yaşadığı hayal kırıklıkları ve sevgiye açlığı nedeniyle zaman zaman kendini ailenin dışında hissediyor.
Tarık’la ilişkisinde yanlış olan ne?
 
- Tarık’a aşık aslında... Tarık da onu sevmiş ama hayat onları bir şekilde farklı noktalara taşımış. Serap önemli çelişkiler yaşıyor. Hırslı ve güzel bir kadın. Parayı, bolluğu ve gösterişi seviyor. Amacına ulaşmak için de her şeyi yapıyor.

KARAKTERLER ÇOK SOĞUK VE İTİCİ 

Bu projeye nasıl dahil oldunuz?


- Abdullah Oğuz ve Kanal D, çalışmak isteyeceğim isimlerdi. Oyuncu kadrosu da keza öyle... Serap karakterini öğrenince daha da heyecanlandım çünkü çok yönlü bir karakterdi. Teklife yanıt vermem için uzun uzun düşünmem gerekmedi.

Yeni sete uyum sağlayabildiniz mi? Nasıl geçiyor çekimler?
 
- Sette işler çok yoğun tabii. Çünkü herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. “şüphe”ye çok büyük bir yatırım ve emek var. Dolayısıyla heyecanlıyız, ilk bölümün yayınlanmasını ve gelecek tepkileri sabırsızlıkla bekliyoruz.

İzleyicinin tepkisi nasıl olur sizce, bir beklentiniz var mı bu konuda?

- İlk başta karakterleri çok sevmeyebilirler. Benimsemeleri zaman alabilir. Çoğu karakter soğuk ve itici gelecektir. Ama karakterleri tanıdıkça kendilerine yakın bulacaklarından eminim.

Dizinin en dikkat çeken yanı ultra lüks yaşamları ekrana yansıtması... Kullanılan mücevherler de gerçek mi, merak ettim...

- Evet, kullanılan her mekan, her otomobil, kıyafet ya da takı çok lüks. Çekimde kullanılan mücevherler bile güvenlik görevlisiyle getiriliyor, çekim bittikten sonra aynı görevliyle iade ediliyor.

Haberin Devamı

MELTEM KUTLU: MELTEM, ACISINI DİREK DANSIYLA HAFİFLETİYOR

Meltem Hanım, bildiğim kadarıyla okullu oyunculardan değil, alaylılardansınız. Bu sektöre nasıl girdiniz?


- Evet, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunuyum. Aynı zamanda yurtdışında reklamcılık ve fotoğrafçılık üzerine de eğitim aldım. Bu dalda okunabilecek her şeyi okudum. Medyayla hep ilgiliydim. Stil danışmanlığı yaptığım dönemde, beni hep kamera önüne beni geçirir, poz verdirirlerdi. Zaman geçtikçe kendimi kamera arkasından çok önünde buldum. En son bir kahve reklamında rol aldım. “şüphe” de ilk dizi çalışmam olacak.

Projeye nasıl dahil oldunuz peki?

- Fotoğraflar üzerinden bir ön eleme yapılmış, ardından seçmelere katıldım. Abdullah Oğuz ile görüşme yaptım. Ardından beş aylık bir bekleme süreci başladı, çünkü ilk “tamam” denilen oyuncu bendim, cast’ın tamamlanması epey zaman aldı. Ben de o süre boyunca role hazırlandım.

İlk 13 bölümün senaryosu hazır. Hikayeyi bilerek oynamak nasıl bir his?

- Çok rahat. Tüm karakteri ve olacakları bilmek, oyunumun daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağladı. ılk bölümlerde canlandırdığım Meltem karakteri çok gösterişli, çok yüzeysel biri gibi görünürken sonradan gerçek kimliği ortaya çıkıyor. Tavırlarının altında yatan sebepleri görmeye başlıyoruz.

PARA BOL AMA YİNE DE YALNIZ

Fragmanda direk dansı yaparken izledik sizi. Bunun rolünüzle nasıl bir bağlantısı var?


- Dede ölünce aile çok ciddi bir değişim yaşıyor. Meltem çok üzülüyor... Aslında o sahne Meltem’in üzüntüsünü dışa vuruş şekli! Çünkü herkes yas tutarken parti düzenleyerek acısını hafifletiyor.

Çekinceleriniz oldu mu bu sahnede?

- Hayır, çünkü bu tarz şeyler büyük olaylardan sonra yaşanıyor. Meltem’inki de öyle bir durum...

Meltem’in dört Ferrari’si var. Bu nasıl bir bolluk, bu nasıl bir zenginlik?

- Evet, önceleri zaten bu gösterişli hayatı ön planda olacak ama zaman geçtikçe karakter derinleşecek. Gerçek hayatla yüzleşmeye başlayacak. Para, şan, şöhret var ama çok yalnız bir genç kız sonuçta...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!