Lüks otele bakanlı açılış

Güncelleme Tarihi:

Lüks otele bakanlı açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 00:00

İstanbul’un yeni lüks oteli The Istanbul Edition’ın resmi açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

AÇILIŞTAN FOTOĞRAFLAR

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı açılış daveti, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

BUTİK otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin kurduğu ‘Edition’ markasının Avrupa’daki ilk, dünyadaki ikinci oteli, İstanbul’un Levent semtinde açıldı. Yatırımı Palmali ve ISR Group, işletmesi ise Marriott International’a ait olan The Istanbul Edition adlı otelin resmi açılışı, 2 Mayıs’ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından yapıldı. Ev sahipliğini Mübariz Mansimov’un yaptığı açılış gecesi, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerini de bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında Hikmet Çetin, Mahsun Kırmızıgül, Şebnem-Celal Çapa, Mehmet Ali Yalçındağ, Feryal-Kemal Gülman, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan, Müge Canmutlu, Başaran Ulusoy, Hamdi Akın ve Aziz Yıldırım da vardı. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı açılış, ENBE Orkestrası, Rus tenor Nikolai Baskov ve Sezen Aksu’nun müzikleriyle renklendi.

Haberin Devamı

* The Istanbul Edition’ın açılış töreninde Sezen Aksu sahneye çıktı.

* İşadamı Hamdi Akın, açılışa kızı Pelin Akın’la geldi.

* Geceye katılanlar arasında Mahsun Kırmızıgül de vardı.

* Otel, BaÅŸaran Ulusoy, Kerem Tümay, Mübariz Mansimov, Ä°skender Halilov, Kültür ve Turizm Bakanı ErtuÄŸrul Günay ile Ä°stanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun birlikte kurdele kesmesiyle hizmete açıldı.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!