Lüks araba kavgası

Güncelleme Tarihi:

Lüks araba kavgası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2001 01:57

Son günlerde yaptığı açıklamalarla podyum dünyasını karıştıran Güzide Duran, yine gündem yaratacak sözler sarf etti. ‘‘Mankenler podyumdan kazandıklarıyla lüks araba alamazlar, nasıl alıyorlar şaşıyorum’’ diyen Duran'a meslektaşlarının yanıtı ağır oldu.

Ebru Şallı Herkes bana laf atıyor

Bu bir oyunsa ben bundan sıkıldım artık. Boyuma laf atılıyor, nasıl araba aldı deniyor. Ben 94 yılından beri bu meslekteyim ve en çok iş yapan mankenlerden biriyim. Bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum. Hanımefendiyiz, mülayimiz diye herkes bana laf atıyor. Bu kadar çalışıp banka kredisiyle araba aldım. Herkes herşeyi söylüyor ben de Türkiye' nin en güzel kadınıyım o zaman.


Tuğba Özay Bıraksın bu taktikleri

Ben Türkiye'nin en çok çalışan mankenlerinden biriyim. Sadece podyuma çıkmıyor, 7 yıldır televizyonda program yapıyor, dizilerde oynuyorum. Böyle ucuz insanların, ucuz polemiklerine girmek istemiyorum. Ben 18 yaşından beri araba sahibiyim. Varlıklı bir ailem var. Beni kendisiyle karıştırmasın. Ona birilerine laf at diye kim akıl veriyorsa yanlış yolda.


Aysun Kayacı O da çok kazanacak

Ben bir yandan Güzide'ye katılıyorum, bu işe yeni başlayıp da podyuma bir iki kere çıkarak araba alanlar için doğru söylüyor. Ama söyledikleri, benim gibi bu işe senelerdir emek verenler için geçerli değil. Güzide henüz yeni yeni şöhret oluyor, para kazanmaya yeni başladı. Akıllı davranırsa podyumdan para kazanılacağını o da görecek.


Demet Akalın Sahneden kazandım

Zaten podyumlardan kazandığım parayla değil, sahneden kazandığım parayla aldım arabamı. Yıllardır çalışıyorum. Bundan dolayı o kişinin yaptığı açıklama beni bağlamıyor. O daha bu piyasada çok yeni. Akıl vereceğine önce büyüklerine saygı göstermeyi öğrensin. Ben kimsenin parasını yemedim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!