Lukas Podolski sinemalarda!

Güncelleme Tarihi:

Lukas Podolski sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:34

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'nin, Almanya'nın tanınmış sinema oyuncuların Aylin Tezel ve Christian Ulmen ile birlikte rol aldığı 'Macho Man' (Maço) adlı sinema filmi bugünden itibaren Almanya'da gösterime giriyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, bugünden itibaren futbol topunun peşinden koşarken değil bambaşka bir yeteneğiyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Podolski'nin Alman sinemasının tanınmış oyuncularından Aylin Tezel ile birlikte rol aldığı 'Macho Man' (maço) adlı film bugün Almanya'da gösterime girdi.
'Maço', oyuncu olarak Lukas Podolski'nin ilk filmi. Ancak bu, kamera karşısına ilk geçişi değil...

Lukas Podolski daha önce Almanya Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'nda şampiyonluğunu anlatan belgesel filmde yer almıştı. Geçen yıl sinemalarda gösterilen bu film Almanya'da büyük ilgi görmüştü.
Lukas Podolski ve Aylin Tezel'in yanı sıra, Christian Ulmen'in başrol oynadığı Maço'da, bir Türk kızı ile Alman sevgilisinin ilişkileri komedi şeklinde işleniyor.

"SİNEMA OYUNCULUĞU ÇOK ZOR"
İlk kez denediği oyunculuk ile ilgili düşüncelerini anlatan Podolski, şöyle konuştu:"2014 Dünya Kupası sırasında da kameraların karşısına geçtim ama orada biz rol yapmadık. Kurgulanan sahneler yoktu. Burada ise rolümdeki konuşmaları ezberlemem lazımdı. İki gün boyunca sete gittim. Onların işi gerçekten zor. Ben kendi küçük rolüm için bile iki gün sete gittim. Sette olanlar müthiş. Oyuncuların tekrarlanan sahneleri, kameramanlar, asistanlar ve makyaj yapanlar müthiş performans gösteriyorlar."

"PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL EĞLENMEK İÇİN OYNADIM"
Hollywood'da oynamayı düşünmediğini söyleyen Podolski “Ben bu rolü para kazanmak veya imajımı parlatmak için kabul etmedim. Eğlenmek için oynadım. Ben futbolu seviyorum. Kariyerimi futbolla sınırlı tutacağım” dedi.

'Macho Man' adlı filmde Lukas Podolski'ye Aylin Tezel ve Christian Ulmen eşlik etti.

"ALMANYA'NIN TURNUVALARDA NE YAPTIĞINI HERKES BİLİYOR"
Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'nın da katılacağı 2016 Avrupa Şampiyonası ile ilgili olarak da, "Dünya Kupası'ndaki formumuzu Avrupa Şampiyonası'nda da göstermeliyiz. Almanya Milli Takımı'nı tanıyanlar bu takımın turnuvalarda gösterdiği başarıyı bilir” dedi. 
Grup maçlarında Almanya'nın çok iyi oynamadığı yönündeki görüşlere için ise Podolski, "Teknik direktörümüz Joachim Löw Fransa'da başarılı olabilmemiz için gerekli analizleri yapacak. Biz dünya şampiyonuyuz. Bizim hedefimiz yine şampiyonluk olmak zorunda” diye konuştu.

"GALATASARAY'DA HERKES BANA GÜVENİYOR"
Lukas Podolski, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu da belirterek, "Kolay olmayan bir yılı geride bıraktım. Ancak kalitemden bir şey eksilmedi. Galatasaray'da iyi bir performans yakaladığım için mutluyum. Hocamın bana olan güvenini hissediyorum. Aynı şekilde kulüp ve taraftarın güvenini de hissediyorum. Son aylarda ben de hiç keyfimi kaçırmadım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!