Lucescu Fener’e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Lucescu Fener’e geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2015 22:57

AVRUPA’da bu sezon mücadele edecek takımlarımızdan Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi ve Medipol Başakşehir ile Trabzonspor’un UEFA Avrupa Kupası ön elemelerindeki rakipleri belli oldu. Sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş’ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi S. Donetsk ile ilk maç 28 Temmuz’da İstanbul’da, rövanş ise 4 Ağustos’ta Ukrayna’da yapılacak. Fenerbahçe turu geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için son etap olan play off turunda mücadele edecek. Elenme durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi play off’unda devam edecek.

TUR ATLANIRSA PLAY OFF’A KALACAKLAR

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir, 3. ön eleme turunda Hollanda’nın AZ Alkmaar takımıyla karşılaşacak. Lacivert turunculu ekip, ilk maçı deplasmanda oynayacak. 2. eleme turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange 03’ü 1-0 yenerek avantaj elde eden Trabzonspor’un rakibini elemesi halinde 3. ön eleme turundaki olası rakipleri de belli oldu. Bordo mavililer Jelgava (Letonya)-Rabotnicki (Makedonya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Temsilcilerimizin ilk maçları 30 Temmuz, rövanşları ise 6 Ağustos’ta. İki takım da turu geçerse play off’taki rakiplerini bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!