Lucescu beni çok iyi tanır

Güncelleme Tarihi:

Lucescu beni çok iyi tanır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2015 23:58

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın karşılaşacakları Shakhtar Donetsk’in hocası Mircea Lucescu’nun kendisini iyi tanıdığını söyledi.

Haberin Devamı

Dün medya karşısına geçen Portekizli, Porto’nun başındayken iki maçta devirdiği Lucescu için şunları söyledi: “Ben kendisini tanıyorum. Lucescu da beni çok iyi tanıyordur. İyi bir analiz süreci geçirdik. Shakhtar gizli yanı fazla olmayan bir takım. Çok güçlü ama mükemmel değiller. İyi yanları var, kötü yanları var. Tıpkı bizim eksik ve iyi yanlarımız olduğu gibi. Rakibi gayet iyi tanıdığımızı düşünüyorum” dedi.

HER MAÇ SONUNDA “CESURDUK” DİYEBİLMELİYİZ

SAHADA kendi kişiliğini görmek istediğini vurgulayan Pereira, “Yaptığı işten gurur duyan bir takım görmek istiyorum. Hem bu maçta hem de bütün sezon boyunca. Maç sonunda ‘Her şeyi yaptık, cesurduk’ diyebilmeliyiz. Bu taktikten, teknikten daha önemlidir benim için. Maç sonu oyuncularımla da taraftarımızla da gurur duymak istiyorum” dedi. Perira, Robin van Persie’nin oynayıp oynamayacağı sorusuna ise “Hâlâ takımı belirlemedim. Önce oyuncularıma söyleyeceğim. Tersini yaparsam oyuncularımın inancını kaybederim” dedi.

Haberin Devamı

Lucescu beni çok iyi tanır

BİZDE PASTAYI BÖYLE YERLER

VITOR Pereira, 47. yaş günü dolayısıyla getirilen süpriz doğum gününü pastasını elle yerken, “Bizde adet böyledir” dedi. Portekizli “Sizden ne hediye istediğimi biliyorsunuz. Her zaman 3 puan ve galibiyet” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!