Luce perişan oldu Mou yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Luce perişan oldu Mou yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 00:07

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş mücadeleleri sonrasında gülen ekipler Bayern Münih ve PSG oldu. Bayern evindeki mücadelede Lucescu'nun takımı Shaktar Donetsk'i 7-0 mağlup ederken, Chelsea uzatmalara giden maçta PSG ile 2-2 berabere kalarak kupaya veda etti.

Haberin Devamı

Chelsea, Fransa'da 1-1 berabere kaldığı PSG'yi rövanş mücadelesinde Londra'da ağırladı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede PSG'nin yıldız forveti İbrahimovic 31. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın kalan bölümünü 10 kişi oynayan PSG, 81. dakikada Cahill'in golüyle geriye de düşmesine rağmen 86. dakikada eski Chelsea'li David Luiz'in golüyle 1-1'i yakalayarak maçı uzatmaya götürmeyi başardı. Uzatmalara giden maçta evsahibi Chelsea 96. dakikada Hazard'ın penaltı golüyle bir kez daha öne geçmesine rağmen bu kez PSG cevabını 114. dakikada Tiago Silva ile verdi ve turu atlayan ekip oldu.

Luce perişan oldu Mou yıkıldı

İbrahimovic kısa süre sonra kırmızı kart göreceğinin farkında...

LUCESCU PERİŞAN OLDU: 7-0
Gecenni bir diğer rövanş mücadelesinde Bayern Münih ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bayern Münih 7-0 kazandı.

Haberin Devamı

Shakhtar Donetsk, 3. dakikada Oleksandr Kucher'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı ve penaltı noktasına giden Thomas Müller, 4. dakikada Bayern'i 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada Jerome Boateng, 49. dakikada Franck Ribery, 52. dakikada ikinci kez Thomas Müller, 63. dakikada Holger Badstuber, 75. dakikada Robert Lewandowski ve 88. dakikada Mario Götze skoru belirledi.

Luce perişan oldu Mou yıkıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!