Löw'den yasaklar

Güncelleme Tarihi:

Löwden yasaklar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

İlk yarının son 6 maçını kazanan takımının hızının devre arasında kesilmesinden korkan Alman çalıştırıcı sarı lacivertlilere bazı kısıtlamalar getirdi. Futbolcular düzenli uyuyacak, halı sahada top oynamayacak ve kayak yapmayacak.

Özel konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Joachim Löw, 15 günlük tatile çıkan futbolcularına özel program verdi. Erzurumspor maçı öncesinde hazırladığı tatil raporunu tek tek futbolcularına veren ve hepsiyle ayrı ayrı konuşan Alman çalıştırıcı, ‘‘İkinci yarıya hazır gelin’’ komutunu verdi.

Hüsrana uğrarız

İlk yarıda hedeflenen puanı topladıkları için futbolcularına teşekkür eden Löw, ikinci yarıda daha zorlu bir maratona gireceklerini belirterek, ‘‘Eğer işimizin ciddiyetini elden bırakırsak, hüsrana uğrarız. Hepiniz profesyonelliğin gereğini yerine getirin’’ dedi.

Düzenli koşun

Sarı lacivertlilere 3 günde bir 45 dakikalık koşu yapmasını tembih eden Löw, ayrıca özel yaşantılarına dikkat etmelerini ve uyku saatlerini de kontrol altında tutmaları gerektiğini anlattı. Alman çalıştırıcı herhangi bir sakatlık olmaması için halı saha maçı ve kayak yapılmasını da yasakladı.

Rehavet yok

Ligin ilk yarısında şampiyonluk kovalayan takımların sürpriz puanlar kaybettiğini ifade eden Löw, ‘‘Önemli olan istikrarı yakalamanızdı. Bunu son haftalarda aldığımız sonuçlarla kanıtladık. Ama devre arasında revavete kapılırsak, ikinci yarıda umduğumuzu bulamayız. Kendinize dikkat edin’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!