Löw'den Toshack’a tepki

Güncelleme Tarihi:

Löwden Toshack’a tepki
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Teknik Direktörü, G.Saray ve F.Bahçe'nin hakemler tarafından kollandığını iddia eden Galli çalıştırıcıya ilk kez yanıt verirken, ‘‘Sözleri federasyona ve Türk hakemlerine hakarettir’’ dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Löw, Toshack'a ilk kez sert cevap verdi. Alman hoca, dünkü basın toplantısında son günlerde G.Saray ve Fenerbahçe'nin hakemler tarafından kollandığını iddia eden meslektaşına çıkışırken, ‘‘Onun sözleri federasyona ve Türk hakemlerine hakarettir. Herkes kendi evinin önünü süpürsün’’ dedi. Sarı lacivertli takımın Alman çalıştırıcısı, ‘‘Toshack, rakiplerin F.Bahçe ve Ali Sami Yen'de korner bile atamadığını söylüyormuş. Acaba neden kazanamadığını düşündü mü? Ayrıca Beşiktaş'ın Antalya maçında bulduğu ilk golde top Del Solar'ın eline çarptı’’ dedi. Löw konuşmasını, ‘‘Ben hakemler hakkında konuşmam’’ diyerek tamamladı.

Beşiktaş, Güngören ile oynuyor

Beşiktaş bugün saat 13.30'da Güngören futbol sahasında Güngörenspor ile hazırlık maçı oynayacak. Siyah beyazlı genç futbolcular ile yedek futbolcuların performanslarını yakından izleyeceğini söyleyen Teknik Direktör Toshack, ‘‘Herkese şans veriyorum. Kimse şikayet etmesin’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!