Löw'den pembe tablo

Güncelleme Tarihi:

Löwden pembe tablo
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Teknik Direktörü, Steaua Bükreş karşısında ilk sınavını veren futbolcularını beğendiğini açıklarken, kısa sürede hatalardan arınacaklarını söyledi.

Bir haftalık çalışmadan sonra S.Bükreş maçına çıktıklarını söyleyen Alman hoca, ‘‘İlk devre oynadığımız oyundan çok memnunum. Yeniler takıma adapte olmuş gözüktü. Hatalarımızı Almanya kampında ve sezon başlayana kadar gidereceğiz’’ dedi.

‘‘Sezon içinde de çalışıp, hatasız bir takım kurmaya çalışacağız’’ diyen Löw şöyle devam etti: ‘‘Dünya Kupası'nda oynayan oyuncuların çokluğu işlerimizi biraz aksatıyor. Bu oyuncular da geldikten sonra eksiklerimizi daha iyi göreceğiz. Takıma takviye gerekirse bu daha sonra yapılacaktır.’’

Fenerbahçe Almanya yolcusu

F.BAHÇE'nin Almanya seferi bugün başlıyor. Sarı lacivertliler, Stuttgart'ta yapacağı 10 günlük kamp için bu sabah 25 kişilik futbolcu kadrosuyla Almanya'ya gidecek. Kafile başkanlığını Ali Yıldırım'ın yapacağı sarı lacivertliler, 10 günlük kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacak. 11 Temmuz'da Grasshoppers'le oynayacak olan F.Bahçe, 15 Temmuz'da Tiengen, 17 Temmuz'da ise Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya gelecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!