Löw'den itiraflar

Güncelleme Tarihi:

Löwden itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yazarımız Hulki İlgün'e konuşan Alman çalıştırıcı, G.Saray ve Beşiktaş maçlarında kaybedilen puanların yarattığı stresi önlemeye çalıştığını ancak beklediği darbenin Antalya'da geldiğini söyledi...

Taraftarla barışacağız

‘‘Futbolcularım kaybedilen puanların öneminin farkındalar. Salı günü Beşiktaş'ı yenip taraftarlarla yeniden barışmak istiyorlar’’ diyen Löw, Atatürk Kupası'nı alacaklarını, ardından da Gaziantepspor'u yenerek ligde yeniden çıkışa geçeceklerini ileri sürdü.

FENERBAHÇE'nin Antalya mağlubiyeti sonunda İstanbul uçağında Teknik Direktör Joachim Löw ile beraberiz. Löw üzgün, Löw mahcup ve Löw adeta burnundan soluyor. Yani dokunsanız ağlayacak gibi. Konuşmamıza o başlıyor.

Olacak şey değil. Benim takımım nasıl olur böylesine bir 90 dakika yaşar, nasıl olur da bu kadar süre içinde bırakın gol atmayı, şut atma girişimde dahi bulunamaz.

Sebebi ne olabilir?

Psikolojik sorunlar var

Bana göre psikolojik bir etki. Fenerbahçe bu maçtan önce bildiğiniz gibi Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığımız lig maçlarında son dakikalarda çok kıymetli puanlar kaybetti. Çocukların üzerinde büyük etki yaptı. Bunu antrenmanlarda hissediyor, önlemeye çalışıyordum. Ayrıca Moldovan ve Murat'ın sakatlıkları genel yapımızı da çok etkiliyordu. Söylemesi acı ama bu psikolojik çöküntünün bir yerde patlak vereceğini bekliyorduk. Darbeyi Antalya'da yedik.

Peki, daha bir hafta önce Fenerbahçeli taraftarın dahi kabullenmediği ve ‘‘Dışarı... Dışarı...’’ diye bağırdığı Boliç'i ilk 11'e nasıl koydunuz?

Boliç çok talihsizdi

Boliç öteki arkadaşları gibi klasını kabul ettirmiş bir futbolcudur. Ayrıca son zamanlarda çok iyi çalışıyordu. Bu maçta onu ilk 11'e koymakla kazanacağımı sandım ama talihsizdi.

Fenerbahçe kadrosundan memnun musunuz, yeni transferler düşünüyor musunuz?

Elimdeki kadro bu...

Aslında başından beri ben Murat ve Moldovan'ın dışında ikisi forvet, ikisi orta saha olmak üzere dört tane oyuncu istiyordum. Ancak çeşitli aksilikler sonunda bu istediklerim olamadı. Ben, bana verilen kadroyu değerlendiriyorum.

Yönetimle mi ters düştünüz?



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!