Löw sürpriz kadroyu açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Löw sürpriz kadroyu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 15:38

Alman milli takımının Fransa'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndaki kadrosunda Mesut Özil ile Emre Can yer alıyor. İlkay sakatlığı nedeniyle aday kadroya çağrılmadı. Beşiktaşlı Gomez ve Galatasaraylı Podolski ise milli takım kadrosuna dahil edildi.

Haberin Devamı

Alman milli takımının Fransa 2016 Avrupa Şampiyonası için geçici kadrosu açıklandı. Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından açıklanan 27 kişilik kadroda İlkay Gündoğan yer almıyor.

Antrenmanda sakatlandığı için milli takıma alınamayan İlkay, sakatlık nedeniyle 2014 Dünya Kupası finallerinde de oynayamamıştı. İlkay'ın bulunmadığı aday kadroda beklendiği gibi Mesut Özil ile Emre Can ise ye aldı.

Löw sürpriz kadroyu açıkladı



TÜRKİYE LİGİNDE OYNAYAN İKİ FUTBOLCU ÇAĞRILDI

Alman milli takımının kadrosunda Türkiye liginde oynayan iki futbolcu da çağrıldı. Beşiktaşlı Gomez ve Galatasaraylı Podolski de Löw'un çağırdığı isimler arasında. Löw, 27 kişilik aday kadroya genç futbolcular Leroy Sane, Joshua Kimmich, Julian Brandt ve Julian Weigl'i de dahil etti. Kadroda şu isimler yer alıyor:

Haberin Devamı

KALECİLER: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Bayern München), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona)

DEFANS: Jerome Boateng (Bayern München), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (1. FC Köln), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rüdiger (AS Rom), Sebastian Rudy (TSG Hoffenheim)

ORTA SAHA: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (VfL Wolfsburg), Sami Khedira (Juventus), Joshua Kimmich (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal London), Lukas Podolski (Galatasaray), Marco Reus (Borussia Dortmund), Leroy Sane (Schalke 04), Andre Schürrle (VfL Wolfsburg), Julian Weigl (Borussia Dortmund), Bastian Schweinsteiger (Manchester United.

FORVET: Mario Götze (Bayern München), Mario Gomez (Beşiktaş), Thomas Müller (Bayern München),

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!