Löw isterse Sergen Fenerbahçe’de

Güncelleme Tarihi:

Löw isterse Sergen Fenerbahçe’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor ile anlaşan Jetpa Spor Holding yıldız futbolcunun bonservisini 3.5 yıllığına aldı. Jetpa Holding Başkanı Fadıl Akgündüz, ‘‘F.Bahçe isterse Sergen'i veririz’’ derken F.Bahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Löw'e danışacaklarını söyledi.

Uzan'la anlaştılar

Bonservisi dün Jetpa Spor Holding'in olan İstanbulspor'un eski futbolcusu Sergen Yalçın Fenerbahçe yolunda. Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, daha önce kendisiyle anlaştıkları Sergen konusunda dün İstanbulspor'un eski başkanı Cem Uzan ile görüştü ve anlaşma sağladı.

Ya Fener ya Antalya

Yapılan anlaşma sonrası Jetpa Holding Başkanı Akgündüz, Sergen'in bonservisini 3.5 yıllığına aldıklarını ve yıldız futbolcuyu Birinci Lig takımlarından birinde oynatmak istediklerini söyledi. Akgündüz, ‘‘Sergen ligin ikinci yarısında ya Antalyaspor ya da Fenerbahçe'de forma giyecek’’ dedi.

İsterlerse veririz

Akgündüz şöyle devam etti: ‘‘Eğer reklam anlaşmamız olan Fenerbahçe ile bu konuda da anlaşma sağlanır ve bu futbolcu istenirse Fenerbahçe'de forma giyecek.’’ Hakan Şükür ile de temaslarının sürdüğünü belirten Akgündüz, ‘‘Anlaşma olursa Hakan'ı Antalyaspor'da oynatmayı düşünürüz’’ diye konuştu.

Top Löw'de

F.Bahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Sergen konusunda şunları söyledi: ‘‘Resmi bir teklif gelirse biz bunu yönetim kurulumuzda değerlendiririz. Sonra da teknik direktörümüz Sayın Joachim Löw'e sunar, onun görüşünü alırız. O, bu transfere evet derse ne gerekiyorsa onu yaparız.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!