Lost'a Obama engeli

Güncelleme Tarihi:

Losta Obama engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2010 15:28

ABD Başkanı Barack Obama’nın TV kanallarından canlı yayınlanan yıllık ulusa seslenişini 2 Şubat’a kaydırma planı, Lost dizisinin hayranlarını kızdırdı.

Haberin Devamı

Lost 6.sezon fragman(Türkçe altyazılı)/ Video

Lost'un güzeli Kate'in en çekici pozları/ Foto Galeri

Lost/ Foto Galeri

Dünyanın en iyi ve en kötü 100 filmi/ Foto Galeri

Obama bir güzellik yapmazsa ABC televizyonu, aylardır merakla beklenen son sezonun ilk bölümünü bir hafta ertelemek zorunda kalacak.

Beyaz Saray'dakilerin çok sayıda kişinin 2 Şubat'ı nasıl iple çektiğinden haberi olmasa gerek. Lost'ta beş yıldır biriken soruların cevaplanmasını sabırsızlıkla bekleyen hayranları, Obama'nın aynı tarihte yeni sağlık reformu içerikli ulusa seslenişini yapmayı planladığı haberiyle karalar bağladı.

Ulusa sesleniş geleneksel olarak ocak sonunda yapılıyordu. Buna göre Obama'nın ulusa seslenişinin 26 Ocak'ta gerçekleşmesi planlanıyordu. Washington Post'un haberine göre, Beyaz Saray Obama'nın konuşmasının yeni sağlık reformuna dair görsel bir paketi içerebilmesi için tarihi kaydırmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Variety'den bir muhabir, Lost'un  yapımcılarından biri olan Carlton Cuse'un ajansının CEO'larından Ari Emanuel’in Beyaz Saray'da çalışan kardeşi Rahm Emanuel'i devreye sokarak bu işi halletmesi önerisini getirirken, Twitter'da Lost hayranları “NoStateofUnionFeb2” (2 Şubat’ta Ulusa Seslenişe hayır) başlıklı kampanya başlattı.

Lost, 6’ncı sezonunda 121’inci bölümüyle sona erecek ve final bölümü Mayıs 2010’da yayınlanacak. 18 bölümden oluşacak olan 6’ncı sezonu Türkiye’deki meraklıları da büyük bir heyecanla bekliyor.

Dizide, Avustralya’dan ABD’ye giderken Büyük Okyanus üzerindeki bir adaya düşen uçağın yolcularının burada yaşadıkları konu ediliyor.

Dizinin yapımcıları da, büyük finalin tanıtımını yapmak için, Leonardo Da Vinci’nin çizdiği Hz. İsa’nın havarileriyle son akşam yemeğini betimleyen tablodan yararlandı

DİĞER HABERLER

  

  

Haberin Devamı

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!