LÖSEV'den çocuklara dinozorlu motivasyon

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden çocuklara dinozorlu motivasyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 15:39

LÖSEV'den çocuklara dinozorlu motivasyon

Haberin Devamı

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) - LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 16 ülkeden lösemi ve kanser hastası çocuklar, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Dino Park'ı gezip eğlendi.
Türkiye, Rusya, Çin, Singapur, Bosna-Hersek, Romanya, Ukrayna, Azerbaycan'ın da aralarında bulunduğu 16 ülkeden lösemi ve kanser hastası 45 çocuk, 16'ncı Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Göynük Mahallesi'ndeki dinozor temalı Dino Park'ı gezdi. Dino Park'a gelen çocuklar, maket dinozorlar arasında bol bol fotoğraf çektirdi. Park içerisindeki oyun alanlarında eğlenen çocuklardan bazıları dinozor kostümü giyen görevlilerden korkarken, bazıları ise onlarla dans etti.
LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Seda Sertcan, lösemi ve kansere karşı 'Biz buradayız ve bu savaşı yeniyoruz' mesajı vermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Organizasyonun çocuklar için oldukça motive edici olduğunu belirten Sertcan, aralarında ilk defa denizi gören, ilk defa uçağa binenler olduğunu kaydetti.
Adana'dan önce Ankara'ya, oradan ilk defa bindiği uçak ile Antalya'daki LÖSEV'in etkinliğine gelen beyin tümörü rahatsızlığı olan Eyüp Dal, denizi ve dinozorları gördüğünü belirtirken, "Adanalıyım Allah'ın adamıyım" dedi.
Bartın'dan gelen lösemili Sedef Önal, "Burada çok eğleniyorum. Motivasyonumuz sıfırdı önceden ama buraya geldik ve fullendik. Burası çok eğlenceli bir yer ve LÖSEV'i gerçekten çok seviyorum, bizi çok eğlendiriyor. Bize çok iyi davranıyorlar. Rahatsızlığım iyi durumda, kontrollere gidip geliyorum sadece. Bunlar da yılda bir, altı ayda bir. Durumum çok iyi şu anda" diye konuştu.
Adana'dan gelen lösemili Elif Kıranşan, "Günlerimiz çok eğlenceli geçiyor. LÖSEV'e bizi buraya getirdiği için teşekkür ediyorum ve LÖSEV'i çok seviyorum" dedi.
Konya'dan gelen beyin tümörü rahatsızlığı olan Mehmet Durmuş, "Burada ilk defa denizi gördüm. Güzelmiş. Ben çok sevdim denizi, çok güzelmiş, ilk defa gördüm. Antalya'yı da hiç görmemiştim. Bugün de dinozorlar parkına geldik. Buralar çok güzelmiş" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!