Lösev Kenti’ne 1.000’den fazla çalışan alınacak

Güncelleme Tarihi:

Lösev Kenti’ne 1.000’den fazla çalışan alınacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 18:38

Çocuk ve yetişkin lösemi ve kanser hastalıkları başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet verecek olan Ankara’daki Lösante Hastanesi çok yakında hasta kabul etmeye başlayacak.

Haberin Devamı

Özellikle lösemi ve kanser tedavisinde yüz 100 başarı hedeflenirken, dünyanın en iyi merkezleri ile rekabet etmek amaçlanıyor. Avrupa’nın ilk Onkoloji kentinde, 315 klinik, 75 yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım yataklı, 1500 m2’lik Kanser Araştırma merkezi içeren tam teşekküllü bir hastane, 85 odalı hastane oteli ve 900 öğrenci kapasiteli bir okul yer alıyor.

Yöneticiler bekleniyor
Lösemi ve kanser hastalarının 6 öğün yemekleri, pijamaları ile psikolojik destek amaçlı spa, yüzme havuzu dahil her şeyini tamamen parasız sağlanacağı bu hastanede, gelişmiş radyoloji cihazları ve fizik tedavi üniteleri yer alacak. LÖSEV KENTİ’nin açılmasıyla birlikte tüm branşlarda çalışacak doktorlar, hemşireler, eczacılar başta olmak üzere birçok meslekten 1000’i aşkın kişiye iş olanağı sağlanacak. Hem LÖSEV Vakfı hem de LÖSEV KENT yetkililerinden yapılan açıklamada, özellikle üst ve orta düzey yöneticilerin beklendiği, iş başvuruları için LÖSEV web sayfasında insan kaynakları bölümüne veya LÖSEV merkezine bizzat özgeçmiş ile başvurmaları gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!