Loras Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Loras Sosyal Tesisi hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 15:07

Loras Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- MERAM Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmet açıldı.
Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesisin açılış töreni İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Meram Belediyesi’nin son dönemde kat ettiği mesafeye dikkat çeken Belediye Başkanı Fatma Toru, “2014 yılından bugüne kadar hizmetleri yapmada zorlanan bir belediyeden, mali disiplinini sağlamış, kaynaklarını etkin ve verimli kullanan, kurumsallaşmasını tamamlamış, Meram’ın kronikleşmiş sorunlarını çözen bir belediye haline geldik. 2 yılda 60 mahalleyi kapsayan 44 milyon metrekarelik alanda imar revizyonu yaptık. Meram’ın gelişmesi için bu şarttı. Konya merkezde en büyük değişim ve dönüşüm hamlesini başlattık. Maaşları ödeme noktasında sıkıntı çeken bir belediyeden; sadece bir dönüşüm bölgesinde 50 milyonluk kamulaştırma yapan, bir yılda 100 milyon TL değerinde asfalt döken bir belediye haline geldik” dedi.
Açılışını yaptıkları sosyal tesisin, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracağı ve sosyal yaşamlarına katkı sağlayacağını dile getiren Toru, “Mahallemizdeki nişan, düğün vb. çok amaçlı toplantılar bu tesiste yapılabilecek. Ayrıca kadınlarımızın birlikte oturabilecekleri, eğitim alabilecekleri bir salon; yine emeklilerimiz ve beylerimiz için ayrı bir salon ve muhtar ofisimizle birlikte inşallah bu bölgeye uzunca yıllar hizmet edecek. Bu projeye sadece bir yatırım olarak bakmıyor; günümüzde bozulan komşuluk ilişkilerine vesile olacak bir proje olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!