Londra’da köpeklere özel otobüs turu 

Güncelleme Tarihi:

Londra’da köpeklere özel otobüs turu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 16:16

Sahipleriyle birlikte Londra’ya gezmeye gelen köpeklere, ücretsiz Londra turu ve rehberlik hizmeti verilecek.

Haberin Devamı

LONDRA’da köpeklere özel gezi programı düzenlendi. 17-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek program çerçevesinde köpekler ve sahipleri Londra’nın en güzel parklarını öğrenip, köpekler hakkında yasamanın yapıldığı parlemento binasını gezecek, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in Buckingham Sarayı’ndaki ‘corgi’ cinsi köpekler hakkında bilgi sahibi olacak. 1.5 saat sürecek etkinlik, Hyde Park, Kensington Palace Gardens ve Green Park gibi Londra’nın en güzel parklarını da kapsayarak, Lambeth Bridge’de son bulacak. Üstelik bu hizmetlerden ücretsiz yaralanılacak.

YOLCULUK BİLETLİ OLACAK

‘More Than Doggy Essentials’ adlı kurum yetkililerinin organize ettiği ‘Az sayıda ve kısa molalı olan süratli tur’ olarak tanımladığı gezi boyunca, hem köpekler hem de sahipleri farklı bir tecrübe edinecek.
Köpekler, tur boyunca ‘K9’ adı verilen otobüslerle taşınacak. Tabi her köpek için yine ücretsiz olmak kaydıyla bilet alınması gerekiyor. Tur sonrası ise köpekleriyle yürüyüş yapmak isteyenler için köpek dostu bar ve restoranların yer aldığı broşür ve haritalar dağıtılacak.

Haberin Devamı

Londra’da köpeklere özel otobüs turu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!