Londra Türk Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Londra Türk Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2007 00:11

Haberin Devamı

Büyük bir kalabalığın ziyaret ettiği festival alanında bugün yine pek çok sanatçı sahne aldı. Pop müzik şarkıcısı Eylem'in de bir konser verdiği festivalde, özellikle göbek dansı, konuklardan büyük alkış aldı.

Kebap, sucuk ekmek, lahmacun, bu böreği, baklava, simit ve mezeler gibi Türk mutfağının pek çok ürününün yer aldığı festivalde, yiyecek stantlarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Türk el sanatları ürünleri de konukların büyük ilgisini çekti.

Program sırasında başlayan şiddetli sağanak yağmura rağmen konukların festival alanında eğlenmeyi sürdürmeleri üzerine program kesintisiz devam etti.

Festivalin kapanışında da organizasyonu üstlenen Turkish Forum adlı kuruluşun üyeleri hep birlikte sahneye çıkarak konuklarla birlikte Türk ve İngiliz milli marşlarını söyledi. Kısa bir konuşma yapan Turkish Forum Başkanı Hasan Taşlıca, öncelikle Forum üyelerine ve stant sahiplerine verdikleri büyük destekten dolayı teşekkür etti, daha sonra da gelecek yıl yapılacak organizasyon için destek çağrısını yineledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!