Londra’da aşk tazelediler

Murat Cevahir ve Esra Karakaya, barışmalarını Londra’da kutladı.

Haberin Devamı

Murat Cevahir, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Esra Karakaya’yla ‘ilişkiye devam’ kararı aldı. Karakaya’nın doğum gününde barışan sevgililer, çifte kutlama yaptı. Geçtiğimiz yıl aynı tarihte Paris’e giden Cevahir ve Karakaya, bu kez Londra’da
aşk tazeledi. İkili, mutluluk fotoğraflarını da Instagram’da paylaştı.

Çadırda sanat
Bağımsız ve gelecek vadeden sanatçıların erken keşfedilebilmesi amacıyla kurulan Mamut Art Project’in ikincisi, Küçükçiftlik Park’ta açıldı. 55 genç sanatçının eserlerinin sergilendiği etkinliğe Leyla Alaton, Ayşe ve Elif Boyner, Didem-İzzet Antebi ve Rafi Portakal gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Opera şıklığı
Kadıköy Süreyya Operası’nda sahnelenen “Giulio Cesare” operasını Erkan Özerman, Güngör Bayrak ve Almila Özerman da izledi. Şık smokiniyle dikkat çeken Erkan Özerman, “Paris operasına smokinle gidiyorsam, aynı saygıyı ülkemde de gösteririm” dedi.

Haberin Devamı

Ortak dilleri müzik
DJ Suat Ateşdağlı, elektronik müziğin dünyaca ünlü prodüktör ve DJ’lerinden Milk&Sugar ile bir araya geldi. Antalya ve İzmir’de vereceği konserler için Türkiye’ye gelen Alman prodüktör Milk&Sugar’ı memleketi İzmir’de ağırlayan Ateşdağlı, “Ortak dilimiz müzik” dedi.

Oto sinema keyfi
Kosifler Oto’nun BMW tutkunları için organize ettiği “Otomobil Sineması” etkinliğinin ilki, önceki gün gerçekleşti. Kosifler Group Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif’in ev sahipliği yaptığı etkinlikte son model BMW’lerde “Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı” adlı film gösterildi. “Otomobil Sineması”, nisan ayı boyunca her çarşamba Kosifler Oto’nun Bağdat Caddesi showroom’unda gerçekleşecek.

144 yıllık güzellik sırrı
1870 yılında piyasaya sunulan Vaseline markasının yeni ürünleri, önceki gün Nişantaşı Park Şamdan’da tanıtıldı. Sitarek Akdilek’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma, Revna Demirören, Gülşah Alkoçlar, Hande Acar ve Işıl Reçber’in de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Vaseline’in 144 yıllık tarihinin anlatıldığı tanıtımda cilt bakımı ve güzellik tüyoları da verildi.

Yazarın Tüm Yazıları